21 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Bugün, pek çok konuda arkadaşlarınız ve dostlarınızdan destek göreceksiniz. İş durumlarınıza bazı çözümler getireceksiniz.Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde çok fazla açık olmak yerine biraz gizemli olmayı bilin. Bırakın insanlar sizi çözebilmek için sizinle ilgilensinler.
13 1

Boğa: Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişmeler var. Bu gelişmeleri bekliyor olmanıza rağmen, küçük şaşkınlıklar söz konusu.. İşlek zekanız size yeni yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz. Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor.
13 2

İkizler: İş hayatınızda önünüzde beliren karanlık tünele girmekten çekiniyorsunuz.Ama zekânız ve cesaretiniz size uşuk tutacaktır. Yeni insanlar tanıyarak geliştireceğiniz ilişkiler size mesleğiniz açısından sağlam ve kuvvetli bir zemin hazırlayabilir.Harcamaları daha da azaltmalısınız.
13 3

Yengeç: Sahip olduğunuz ve “Ya kaybedersem” diye korktuğunuz bir şey bugün kontrolünüzden çıkması, elinizden kayıp gitmesi ile stres yaratabilir. Ancak böyle bir kayıp, yolunuzu tıkayan asıl engelleri de ortadan kaldırabilir.Bu aralar kendinizi çok fazla dinliyorsunuz. Sürekli kafanızda olumsuz düşünceler dolaşıyor.
13 4