22 Ağustos burç yorumlarınız!

Ay Gün boyu Boşlukta...Koşullar Net Olmayabilir...22 Ağustos burçlarını Astrolog Demet Baltacı yorumluyor!

22 Ağustos burç yorumlarınız!

Bugün 22 Ağustos Cuma...Venüs günündeyiz…

Ay gün boyu Yengeç burcunda ve boşlukta olacak. Ay’ın ışığı yeni ay öncesinde azalmaya devam ediyor. Yeni iş ve girişimler yerine eski kavramlarla ilgilenebilir, eksiklerimizi tamamlayabiliriz.

Ev, aile, ebeveynler, alışkanlıklar ve geçmiş anılar ön plana çıkabilir. Duygularımızın etkisinde kalabileceğimiz için, aşırı hassasiyet ve kırgınlık hissedebiliriz.

Bizim için gerekliliği kalmamış, yaşamımızdan çıkarmamız gereken kavramlara yoğunlaşabiliriz. Alışkanlık ve bağımlılıkları bırakmak, yeni enerjilere yol almak için önümüzdeki birkaç günü değerlendirebiliriz.

Ay gece 23:50’de Aslan burcuna geçiş yapacak.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Arkadaş çevreniz ile aile çevreniz arasında kalabilirsiniz. Arabuluculuk yapmanız istenebilir. Kendinizi fazla ön plana atmadan ortamı yumuşatın ve sakin bir hava kazandırın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün zaman bakımından sıkışık olabilirsiniz. Çevrenize karşı tüm görevlerinizi kendi başınıza yetiştirmeye çalışmak yerine destek isteyin ve kendinizi biraz rahatlatın. İşbirliği, günün anahtar kelimesidir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Maddi zevkler ön plana çıkabilir ve bu da alışveriş yapma isteğinizi artırabilir. Kendinize hakim olun. Dürtülerinizle değil, mantığınızla harcama yapın. Size işlevsel olarak faydası olacak ürünlere yönelin.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün, duygularınız, her şeyin önünde gelebilir ve onları bastırmak veya dışarıya yansıtmamak için hiçbir şey yapmayabilirsiniz. Bu sayede, bir boşalım olması mümkün olacaktır.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün bazı düşüncelere dalabilirsiniz. Kafanız oldukça meşgul olabilir ve dış dünyadaki etkileşimleriniz zihninizi dağıttıkları için insanlardan uzak kalmaya çalışabilirsiniz. Ciddi konular üzerine iyi konsantre olmaya çalışın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sosyal yönünüzün güçleneceği bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olmak ve gün boyu sosyal faaliyetlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Bunu yaparsanız, masraflara dikkat edin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Kişilerin sırtınıza yüklediği sorumluluklar, gözünüzdeki önemlerini oldukça artıracaklardır. Sorumluluklarınızla uğraşırken yoğun olabilirsiniz. İmkanınız varsa, bunları birisiyle paylaşın ve yükünüzü hafifletin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

İç dünyanızda, nedenini anlayamadığınız bir dalgalanma olabilir. Bu nedenle, olduğunuz yerde oturmayı başaramayabilirsiniz. Dikkatinizi iç dünyanıza değil, bir uğraşa yöneltin.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Sosyal bir ortamda veya yakın arkadaş grubunuzla bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bu durumda, bir orta yol bulmaya çalışın. Tartışılan konular, bakış açınızın daha da gelişmesini sağlayabilirler.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün, bireyselliğinizi biraz köreltip ortak çalışmalara yönelmeniz sizin adınıza daha faydalıdır. Uyum sağlamayı tercih edin. Fırsatların ne kadar doğacağına, ilerlemenin ne kadar hızlı olacağına şaşabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün oldukça yoğun bir gün olabilir. İşlerinizle ilgili yeni gelişmeler, ilgilenmeniz gereken yeni şartları veya olayları yaratabilirler. Esnek olun ve programınızı değiştirmekten çekinmeyin.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gününüz rahat ve eğlenceli geçebilir. Ancak bazı tartışma potansiyellerini de sizin ortadan kaldırmanız gerekebilir. Yüzünüze bir gülümseme yerleştirin ve ne olursa olsun sakince iletişim kurun.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar