22 Mayıs Günlük Burç Yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Yapıcı bir gününüzdesiniz. Çevrenizdekiler bunu anlamakta güçlük çekmeyecekler ve sizin bu özelliğinizden yararlanmakta gecikmeyecekler. Sizden akıl almak isteyenler olabilir, siz de gerekli yardımı gösterebilirsiniz.Aşkta dikkatli olmanız gereken bir dönem. İlişkinizin size aradığınız huzuru getirmesi bugünlerde biraz zor.
13 1

Boğa: Fırsatları iyi değerlendirirken, çıkarcı bir izlenim bırakmamaya özen göstermelisiniz. Son zamanlarda ortaya çıkan sorunlara daha akılcı yöntemlerle yaklaşacaksınız.Evde alınan sorumluluklara yenileri ekleniyor. Karar vermekte zorlandığınız yatırım planlarınızda daha esnek olmaya çalışın.
13 2

İkizler: Oldukça sempatik insanlarsınız. Ancak sizi çekemeyen insanlar var onlara da dikkat etmelisiniz.Sevgilinize karşı yabancı davranışlar sergilemeniz, ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getiriyor. Bugünleri, ilişkide son derece açık olma ve onarma anlamında çözümler üretme zamanı olarak değerlendirebilirsiniz.
13 3

Yengeç: Yakın bir arkadaşınızın birtakım iş sorunlarını çok tepkisiz bir tavırla yaşaması sizi üzüyor. Onun adına düşünüp çözümler üretmeye çalışacaksınız. Aile ilişkilerinizi yoğunlaştırma isteğiniz var. Sık ziyaretler yapabilirsiniz. Kendinize yönelme eğilimine girebileceğiniz bir dönem.
13 4