22 Nisan burç yorumlarınız!

Kova Burcundaki Ay Sosyal Konulara İlgiyi Arttırabilir... Astrolog Demet Baltacı 22 Nisan burçlarını yorumluyor!

22 Nisan burç yorumlarınız!

Bugün 22 Nisan Salı...Mars günündeyiz…

Güne Oğlak burcunda ve boşlukta başlayan Ay sabah 07:20’ de Kova burcuna geçiş yapacak. Kova burcundaki Ay yaratıcı, idealist ve sosyal enerjileri yoğunlaştırabilir.

Bugün grup çalışmaları ve toplumsal kavramlarla daha fazla ilgilenebiliriz.

Gökyüzündeki öncü gruplardaki sert açılar etkilerini arttırıyor. Terazi burcundaki Mars ile Jüpiter arasındaki kare açı bugün kesinleşiyor. İlişkilerde ani ve abartılı tepkilere karşı temkinli olmalıyız.

Kontrolümüz dışında oluşabilecek ani ve beklenmedik durumlara karşı sakin ve sağduyulu davranmalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sosyal bir grubun içinde bulunduğu durum kendi yaşamınızda da etkin olabilir. Bunu gidermek için söz konusu kişilerle ortak girişimlerde bulunmanız gündeme gelebilir. Kişisel güvenliğiniz konusunda hassas olmalısınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün, endişeli davranabilir ve bazı konuları abartabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerin davranış ve sözlerini gerektiğinden fazla sorgulayabilirsiniz. Uyumlu ve rahat ortamlar yaratmaya çalışın.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Kendinizi oldukça canlı ve enerjik hissedeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle sosyal ortamlarda yoğun faaliyetlerde bulunmanız mümkündür. Kişisel zevkleriniz konusunda aşırıya kaçabilir, gereksiz harcamalar yapabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün duygularınız güçlenerek kontrolünü ele alabilirler. Çevrenize karşı fazlasıyla hassas yaklaşımlarınız olabilir. Değer yargınız güçlenecektir. Empati kurmaya çalışın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Yakın çevrenize, özellikle de eşiniz veya partneriniz konumundaki kişiye karşı hissettiklerinizin ön plana çıkması mümkündür. Geleceğinizle ilgili beklentileriniz büyüyebilir. Duygusallığınızı romantik bir ortam yaratmakta kullanın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün, gerçekçi bir bakış açısı ve mantıklı yaklaşımlar benimseme yoluna gideceksiniz. Gün içindeki etkiler, görevlerinizle ilgili hususları bu şekilde açık olarak görmenizi sağlayabilirler. Sosyal bir organizasyon için harcama yapabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Yaratıcılığınız bugün son derece artabilir. Bundan, hobilerinize ve sanata yönelerek faydalanabilirsiniz. Kariyer hayatınızda işbirliklerinden beklentiniz artabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Boş vakitlerinizde eğlenceye yönelmek yerine kendi iç dünyanıza çekilmeyi düşünmeniz mümkündür. Evde zaman geçirmek size huzur verebilir. Yurtdışı, seyahatler ve tatil ile ilgili hayal kurabilir, plan yapabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

İletişimin oldukça artması, sizi şaşırtmamalıdır. Ancak, iletişimle birlikte yanlış anlamalar da artabilir. İfade etmek istediklerinizin kolay anlaşılır olmasını sağlayın. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla maddi içerikli projeler ortaya çıkabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Ev bütçesiyle ilgili olarak bazı ayarlamalar veya planlamalar yapmaya başlamanız mümkündür. Ancak; bugün, karar almakta zorlanabilirsiniz. Çevreye danışmaktan kaçınmayın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün, çevrenizi çok daha farklı şekillerde algılamanız mümkündür. Eğer hayal gücünüz kontrolü ele alırsa, kendinizi yaratıcılık isteyen faaliyetlere verip günün etkilerini değerlendirin.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün, aşk hayatınız ve romantizmin artması sizi heyecanlandırabilir. Gizli bir hayran, ya da tutkulu bir buluşma hayatınızı renklendirebilir. Şans oyunlarına ilginiz artıyor. Şans sizden yana olsa da fazla maddi risklere girmemelisiniz.

Sevgilerimle Astrolog

Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar