22 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Bugün canınız arkadaşlarınızla bir şeyler paylaşmak, akıl fikir alış verişi yapmak ve kaynaşmak istiyor. Ancak herkesle her şeyi paylaşamayacağınızı ve bunun zara r da doğurabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Biraz ağır olun.Sağlığınızla ilgili olarak, ufak tefek gördüğünüz problemleriniz başınızı ağrıtabilir.
13 1

Boğa: Sık, sık vazgeçip yeniden ele aldığınız hassas bir konu, sürekli üzerinde durmanızı gerektirecek bir sorun haline gelebilir ve önümüzdeki birkaç gün, temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. İyimserlik ve iyimserliliğiniz bir arada harika barındırıyorsunuz. Akşama yakın öğreneceğiniz bir şey, sizi biraz düşündürecek.
13 2

İkizler: Kendinizi iş yaşamınızda biraz gevşek buluyorsunuz, ama bazı durumlardaki sert tavırlarınız bir denge sağlayabiliyor.Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku yavaş yavaş bir alışkanlığa dönüşüyor. Artık geleceğinizi planlamanın vakti geldi. Kendinizi daha enerjik hissedeceğiniz bir gün.
13 3

Yengeç: Bugün, yaşamınızda değişiklik yapmak isteyebilir ve bunlar için girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.Aşk hayatınız genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü oluyor. Özgürlüğüne düşkün biri olmanız, kalıcı beraberliklere fırsat tanımıyor.
13 4