23 Ekim günlük burç yorumları!

Astrolog demet Baltacı 23 Ekim günlük burçlarını yorumluyor! Bakalım Yeni Ay ve Güneş Tutulması bize neler getirecek...


Bugün 23 Ekim Perşembe...Jüpiter günündeyiz…Terazi burcunda ilerleyen Ay’ın bu gece doğacak yeniay öncesinde ışığı kayboldu ve artık bitirmek ve sonlandırmak istediğimiz konulara odaklanabiliriz.

Ay boyunca özellikle ilişkiler konusunda yaptığımız gözden geçirmelerle birlikte kesin kararlar verebilir, bazı işlerimizi ve ilişkilerimizi sona erdirebiliriz.

Bugünden itibaren enerji dinamikleri değişecek. Öğle saatlerinde Güneş, gece saatlerinde de Ay ve Venüs Akrep burcuna geçecek. Duygu ve düşüncelerimiz derinleşirken, ruhsal deneyimler, gizli kavramlar, kişisel dönüşümler, tutkular, arzular, cinsellik, maddi paylaşımlar önümüzdeki dönemde daha fazla gündemimizde olabilir.

Gece yarısından sonra 00:56’da Ay ve Güneş Akrep burcunun 0 derecesinde birleşecek, Yeniay doğacak ve Güneş Tutulması meydana gelecek.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün, yakın ilişkilerinizdeki olaylara takılabilirsiniz. Eleştiri getirirken tatlı tatlı konuşun ve kimseyi kırmamaya özen gösterin. Aklınızdakileri yapıcı şekilde ifade ederseniz, yanlış gördüğünüz şeyleri düzeltmekte başarılı olacaksınız
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sorumluluklarınız, yarından sonra sayıca artabilir. Kendinize ayırmayı düşündüğünüz vaktin bir kısmını görevlerinizle ilgilenmek için kullanabilirsiniz. Değişken şartlara uymaya çalışın. Belki ajandanızdaki bazı işleri sonlandırmanız ya da başka kişilere devretmeniz gerekebilir.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün çeşitli nedenlerden gerginlik hissedebilirsiniz. Konu her neyse, bunu sevdiğiniz kişiyle konuşun. Sizi rahatlatıp sakince düşünmenizi ve ne yapmanız gerektiğini bulmanızı sağlayacak kişi o olabilir.
14 4