24 Aralık günlük burç yorumları!

Bakalım bugün yıldızlar size neler müjdeliyor? İşte 24 Aralık günlük burç yorumlarınız!


Koç

Huzurlu bir hayat istiyorsunuz. Basit, anlaşılır görülen bu isteği elde etmenin ne kadar güç olduğunu biliyorsunuz. Bu yüzden hayata sağlam kementler atıyorsunuz. Yani huzur bozucu bir gerginlikle huzuru arıyorsunuz.

Hayatın matrak taraflarını kaçırıyorsunuz. Hayat biter kavga bitmez. Bir sakinleştirici alıp hayatı bir daha tanımlayın. Aldığınız bir kararı uygulamak üzeresiniz. Karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz.
13 1

Boğa

Komşuluk türü bir ilişkinizde yaşanacak sevinçleri siz de gönülden paylaşacaksınız. Bu günü diğerlerinden ayıran bazı özellikleri olabilir. Bunları yaratıcılığınızla ortaya çıkartabileceksiniz. Yapay tavırları kolay algılayan bir yeteneğiniz var. Bu, önümüzdeki günler içinde çok işinize yarayacak. Kendinizi sınırladığınız konular, izin için tehlike içermiyor.
13 2

İkizler

Arkadaşlık ilişkilerinizde hoş gelişmeler var. Güvenli yaklaşımlarınız çevrenizi zenginleştiriyor. Daha radikal davranmanız gereken konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. İstismar edildiğiniz şeklindeki düşünceleriniz, özel bir ilişkinizde olumsuz sapmalar gösterebilir. Bu ilişkiyi değerlendirirken çok etkilendiğiniz biri size zarar veriyor.
13 3

Yengeç

Çok özel dostluklarda, önyargılı yaklaşımlar üzüntüler doğurabilir. Son yaşanılan olayların yol açtığı dönemsel yalnızlıklar yakında yok olabilir. Önümüzdeki günler içinde sevinçleriniz var. İlginç bulacağınız değişik biriyle mutlu günler geçirebilirsiniz. İnatçılığınızı aşırılığa götürdüğünüz durumlardan, sonradan farkına vardığınız zararlar görebiliyorsunuz.
13 4