24 Ekim günlük burç yorumları!

Astrolog Demet Baltacı 24 Ekim Akrep burcunda meydana gelen Güneş tutulmasının burçlara olan etkisini yorumluyor! Bakalım gökyüzündeki değişiklikler bize nasıl yansıyor?


24 Ekim’de 00:56’ da Akrep burcunun 0 derecesinde Parçalı Güneş Tutulması meydana gelecek.

Bu etkileri çok güçlü ve uzun vadeli bir yeniay olacak. Ülkemizden görülemeyecek olan tutulma Kuzey Amerika, Kuzeydoğu ve Doğu Asya, Pasifik Okyanusundan izlenebilecek.

Bakalım bu tutulma burçlarımızı nasıl etkileyecek?
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yeniay ve Güneş Tutulması maddi durumunuzu etkileyecek önemli değişim ve başlangıçlar meydana getirebilir. İşbirliklerinizden gelir elde edebileceğiniz gibi, emeklilik, sigorta, miras, nafaka vb. hisseli paralarla ilgili uzun vadeli kalıcı yapılandırmalar söz konusu olabilir. Aşk ve cinsel yaşamınızda tutku ve romantizm artabilir.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yeniay ve Güneş tutulması ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar almanıza ve başlangıçlara imkan verebilir. Yaşamınızdaki aşk, tutku, cinsellik ve romantizm artabilir. Evilik, iş ortaklığı, yakın arkadaşlar ve hizmet aldığınız kişilerle ilgili uzun vadeli kalıcı yapılandırmalar söz konusu olabilir.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Yeniay ve Güneş Tutulması iş ve çalışma koşullarınızda yenilikler ve kariyerinizi destekleyecek uzun vadeli yapılandırmalar meydana getirebilir. Sağlığınız, günlük rutinleriniz ve diyetinizde olumlu değişimler yaşayabilirsiniz.
14 4