24 Eylül günlük burç yorumlarınız!

Terazi Burcunda Yeniay...İlişkilerde Ayar Zamanı... Astrolog Demet Baltacı 24 Eylül burçlarını yorumluyor!


Güneş 23 Eylül'de Terazi burcuna geçerek Sonbahar Ekinoksunu başlattı!

24 Eylül sabah 09:13’de 1 derece Terazi burcunda Güneş ile Ay kavuşacak ve Yeniay doğacak.

Astrolog Demet Baltacı 24 Eylül burçlarını yorumluyor ve Terazi burcunda doğan Yeni Ay'ın yansımalarını bizlerle paylaşıyor…
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Terazi burcu yeniayı ile birlikte ilişkiler ve işbirlikleri alanında yeni kararlar alabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. İş ortaklığı, evlilik, yakın arkadaşlar ve rekabet içerisinde olduğunuz kişilerle ilgili hızlı gelişmeler yaşamanız mümkün. İyimser ve cesur enerjilerle kuracağınız ilişkiler geleceğinizi etkileyebilir.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Terazi yeniayı ile birlikte iş ve çalışma koşullarınızda, günlük yaşamınızda yenilikler olabilir. Kariyerinizi etkileyecek yeni iş bağlantıları kurabilirsiniz ve günlük rutinleriniz bundan etkilenebilir. Sağlığınız ve diyetinizle ilgili farklı uygulamalara başlayabilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Terazi burcunda doğacak yeniay yaratcıcılığınızı ve yeteneklerinizi gösterebileceğiniz olanakları karşınıza çıkarabilir.Sosyal hayatınız canlanabileceği gibi, grup çalışmalarında sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.
14 4