24 Kasım günlük burç yorumlarınız!

Astrolog Demet Baltacı 24 Kasım günlük burçlarınızı yorumluyor...


Yay burcunda ilerleyen Ay, 05:17’de Aslan burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yaptıktan sonra boşluğa girecek. Ay akşam saatlerine kadar boşlukta ilerleyecek.

Genel olarak rahat ve iyimser enerjilerle kendimizi keyifli hissedebiliriz. Seyahat, eğitim, yabancı kültürler ve sosyal alanlarda hareketlilik artabilir. Büyük planlara odaklanabilir, küçük detayları gözden kaçırabiliriz.

Ay boşlukta iken verilen kararları tekrar gözden geçirmemiz gerekebilir. Bugün gerekli araştırmaları yapabilir, bilgi toplayabiliriz. Aşırı iyimser ve coşkulu tavırlar fazla risk almamıza ya da tutamayacağımız sözler vermemize de neden olabilir.

Ay akşam 18:32’de Oğlak burcuna geçecek. Daha ciddi ve kararlı enerjiler sağlam ve güvenli adımlar atmamıza yardım edebilir.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sosyal medya ve bilişim cihazları üzerinde değişik bilgiler öğrenebilirsiniz ve bir süredir zihninizde çevirip durduğunuz soruların cevaplarının geldiğini görebilirsiniz. Bunlar, kişisel meseleleri daha kolay kavramanızı sağlayacak.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Kişisel zevkleriniz için bazı özel harcamalar yapabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol etmeniz zor olabilir. Dengeli bir tutum izlemeli ve istikrarlı bir mali program hazırlamalısınız. Banka, kredi, sigorta ile ilgili işlemlerde keyifli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Size yakın olan kişilerle ilişkileriniz bugün sizi en çok dinlendirecek ve keyiflendirecek kavramlar olacaklardır. Onları ziyaret edebilir, telefonda görüşebilirsiniz. Gerginlikten uzak kalmanız, iyimser bir ruh hali içinde biraz rahatlamanız mümkündür.
14 4