24 Ocak 2015 günlük burç yorumlarınız!

Bakalım bugün bizleri neler bekliyor? İşte 24 Ocak 2015 günlük burç yorumlarınız!


Koç

Aşk hayatınızda yeni bir heyecan var. Sevgi dolu bir alışverişin gerçekleşeceği ortamlara gireceksiniz. Bu karşılaşma sizi barışa, aşka veya flörte, çok sevimli insan topluluğuna ya da bir iş arkadaşı çevresine götürebilir. İş hayatınızda bir iki gün içinde temel bir değişikliğin kritiğini yapacaksınız. Oldukça önemli bir konuda sizinle değişik görüşte olan birini dikkate almanızda yarar olabilir. Bugünlerde geçici maddi sıkıntılarınız var, ama önümüzdeki günlerde epey rahatlayacaksınız.
13 1

Boğa

Aşk hayatınızda fırtınalar esmeye devam etse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak. İşinizde meydana gelebilecek problemlere karşı hazırlıklı olmalısınız. İşlerin aksaması, yapılan anlaşmaların bozulması ya da önemli toplantıların iptal edilmesi sizi sinirlendirmemeli. Eğer sakin olursanız, daha kolay çözüm yolları bulmanız mümkün. Neden kendinize yeni gelir kaynakları bulmak için girişimde bulunmuyorsunuz?
13 2

İkizler

Özel hayatınızdaki sorunları çözmek için her şeyi oluruna bırakın. Tarafların yeni bir ilişkiye yarı hazır, yarı kapalı tavırları endişeler yaratabilir. Ama fazla zorlayıcı olmak aranızdaki dostluğu da tüketebilir. Bu dönemde iş çevrenize karşı oldukça katı davranma eğiliminde olabilirsiniz. Ancak bu şekilde davranmanız çok isabetli. Çünkü tutumunuz yumuşak olduğu sürece herkes sizden faydalanmaya bakıyor. Bütçenizi yeniden gözden geçirmeli ve ona göre hareket etmelisiniz.
13 3

Yengeç

Aşk yaşamınızda bugünlerde seçeceğiniz yolda hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz. İş yaşamınızda her zamankinden daha fazla emek harcamak, daha konsantre bir şekilde çalışmak durumunda olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz. İster maddi, ister manevi hedeflerinize, gayretle ve şevkinizi kaybetmeden, metodik bir şekilde çalışarak ulaşmanız mümkün. Bütçenizi denkleştirmeye çalışıyor ve bunun için de oldukça zorlanıyorsunuz. Dişlerinizle ilgili problemler söz konusu.
13 4