24 Temmuz burç yorumlarınız!

Büyük Şans!..Güneş ve Jüpiter Kavuşuyor...Astrolog Demet Baltacı 24 Temmuz burçlarını yorumluyor!

24 Temmuz burç yorumlarınız!

Bugün 24 Temmuz Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Ay sabah 06:00’ da Yengeç burcuna geçecek. İçe dönük, duygusal enerjiler kişisel güvenliğimiz, ailemiz, evimiz ile ilgili kavramları öne çıkarabilir.

Yengeç burcunda ilerleyen Venüs, Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak. Çevremizdeki kişiler ve yakınlarımıza karşı daha duyarlı olabilir, aile ve ev ortamında bulunmaktan mutluluk duyabiliriz.

Sevgi dolu paylaşımlar, merhamet ve şefkat duyguları ilişkilerimizi güçlendirebilir. Manevi, ruhsal ve sanatsal konulara zaman ayırabiliriz.

Gece saatlerinde ( 22:35) Aslan burcunda Güneş ve Jüpiter kavuşacak. Klasik astrolojiye göre Jüpiter Güneş'in kalbinde olacak. Yaşam enerjisi, özgüveni ve yaratıcılığı arttıran bu güçlü enerji önemli şanslar karşımıza çıkarabilir. Yılda bir kez yaşanacak bu özel geceyi değerlendirmeye çalışalım.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Ev hayatıyla ilgili bazı konular aklınızı kurcalayabilir. Evde yaşadığınız bir sorun varsa veya herhangi bir sorun ev ortamına yansıyorsa, radikal bir hamle ile problemi kökünden çözüp rahatlamanız mümkündür.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Düşündüklerinizi ve hissettiklerinizi çevrenizle paylaşma ihtiyacı duyacağınız bir gündesiniz. Bahsettiğiniz konularda yanlı bir tutum sergilemez veya bazı sert eleştirilerde bulunmazsanız, güzel sohbetler yapabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Beklediğiniz paraların elinize geçmesi ve bununla ilgili gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir. Eğitim, iletişim ve yurt dışı bağlantılı işlerde şansınız artıyor. Sürpriz bir seyahat fırsatı karşınıza çıkabilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle iletişiminiz artabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Tamamen duygularınız tarafından yönetileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bu durum sizi, çevre etkenlerine de oldukça duyarlı hale getirecektir. Çatışmalardan kaçınıp sakin, huzurlu ortamlarda bulunun ve günün tadını çıkarın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sakince bir köşeye çekilip kafanızda dolaşıp duran konular üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Özgüveniniz ve yaratıcılığınız yükseliyor. Aklınıza gelen fikirleri netleştirebilir, önümüzdeki günler için hareket planları hazırlayabilirsiniz. Şans sizden yana…

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kalabalık sosyal ortamlara girebileceğiniz bir gündesiniz. Hem bir süredir tanıdığınız, hem de yeni tanıştığınız insanlarla yoğun bir iletişim içinde olabilirsiniz. Beğenildiğinizi hissetmek sizi mutlu edecek.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Günlük işlerinizi başarıyla tamamlayabilir, gerekli destekleri de bulabilirsiniz. İş ve kariyer yaşamınızdaki başarılar önümüzdeki günlerde sosyal gücünüzü de arttırabilir. Büyük bir parti ve organizasyona davet edilebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün değişik yöntemlerden haberdar olabilirsiniz. Bazı noktalar çok ilginizi çekebilir ve bunlar hakkında detayları öğrenmeye yönelebilirsiniz. Kendi iş faaliyetlerinize katacak çok şey bulmanız mümkündür.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Ev hayatıyla ilgili konular, günün ana temaları olabilirler. Evde yapılabilecek düzenlemeler veya yenilemelerle ilgili olarak bütçenizin üzerinden geçebilir, planlarınıza göre belli bir meblağ ayırmakla ilgilenebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün, eşiniz ve partnerinizi her şeyin üzerinde tutabilirsiniz. Onunla ilgili yeni şeyler de öğrenmeniz mümkündür. İletişim sırasında konuştuğunuz konuları iyi seçin ve hoş sohbetler yapmaya özen gösterin.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İş veya yaşamınızdaki görevleri hafifletecek bir çalışan ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Günlük sorumluluklarınızda gerekli destekleri bulabilmeniz yavaş giden işlerinizi de hızlandıracaktır.İşbirlikleri ile ilgili karşınıza çıkan büyük fırsatları değerlendirmeniz daha kolay olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Yaşamın eğlenceli yönlerinin birçok alanda karşınıza çıkıp sizi halinizden memnun edeceği bir gündesiniz. Yenilenebilir ve stresten kurtulabilirsiniz. İyimserliğiniz, güzel olan şeyleri yaşamınıza daha fazla çekecektir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar