25 Ekim günlük burçlar!

Astrolog Demet Baltacı 25 Ekim burçlarını yorumluyor! Sevgi, aşk, cinsellik, tutku ve arzuların yanı sıra maddi hırslarımız da ilişkilerimizi etkileyebilir...


Bugün 25 Ekim Cumartesi...Satürn günündeyiz…Akrep burcunda ilerleyen Ay derin ve yoğun duygulara neden olurken, tutku ve arzular öne çıkabilir. Sabah saatlerinde Güneş ve Venüs, Akrep burcunda birleşecek. Sevgi, aşk, cinsellik, tutku ve arzuların yanısıra maddi hırslarımız da ilişkilerimizi etkileyebilir.

Ay akşam saatlerinde Satürn ile kavuşacak ve 19:12’de boşluğa girecek. Endişe, korku, karamsarlık gibi duygular ruh halimizi etkileyebilir. Sorumlu olduğumuz kavramlarla ilgilenmek ve ciddi konulara zaman ayırmak isteyebiliriz. Günü sakin geçirmek, dinlenmek ve kendimizi fazla zorlamamak daha doğru olabilir. Bugün Merkür Terazi burcunun 16 derecesinde İleri harekete geçiyor. Zihinsel yapımızda oluşan dengesiz ve kararsız tutumlar, iletişim sorunları sona ererken, ilişkilerimizde denge ve uyumu bulmamız daha kolay olabilir. Diplomasi, hukuk, adalet, estetik, güzellik, aşk, sevgi, evlilik ve ortaklık ile ilgili konularda daha yapıcı davranabiliriz.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İş yaşamınızdaki gözden geçirmeleri tamamlayıp daha kararlı hareket etmeniz mümkün. Vergi, sigorta, tazminat gibi geçmiş çalışmalara bağlı meblağlarla ilgili hukuki süreçler hakkında gelişmeler hızlanabilir. Uzun vadeli yapılandırmalar için hazır olun.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir süredir problem yaşadığınız özel bir ilişkinizde ortak bir zeminde anlaşma imkanı bulabilirsiniz. Bazı şartlar sizi memnun etmese de kabulleniş içerisinde olabilirsiniz. Bir iş anlaşması veya kira kontratı için sözleşme yapmanız gerekebilir. İmza için bir kaç gün beklemek daha doğru görünüyor.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çalışma hayatınızda mesleki kariyerinizi etkileyecek yeni gelişmeler içerisinde olabilirsiniz. Daha konforlu ve lüks yeni bir mekan, ürünlerinizi sunabileceğiniz iyi bir müşteri, maddi destek verecek bir ortaklık gündeminizde olabilir. İşlerinize daha kararlı ve tutkulu yaklaşmanız mümkün.
14 4