25 Mayıs Günlük Burç Yorumları!

Bakalım burcunuza göre 24 Mayıs'ta sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Bugün her zamankinden daha gayretli ve disiplinli çalışmak sayesinde bir süredir elde edemediğiniz desteği alma şansınız olabilir.Yeni düşünceler ve geleceğe ait planlar heyecan ve enerji getirebilir. Yapacağınız girişimlerde rahatça ilerleyebilirsiniz. İçinizdeki sese de kulak vermelisiniz.
13 1

Boğa: Evdeki bir tablonun çivisi çıksa hemen çakıyorsunuz. Oysa kendinize karşı hiç de özenli değilsiniz. Hastalıktan yeni kalktınız. Ama yine kendinizi sakınmıyorsunuz. Ona daha zaman ayırabilir ve beraberliğinizde daha verici davranışlar içine girip çelişkileri yok edebilirsiniz. İşinizde çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz.
13 2

İkizler: Aşk ilişkinizde karar mekanizması sizsiniz. Bu durum ilişkinizin geleceği açısından çoğu zaman iyi sonuç veriyor. Baş başa kalmak için kolladığınız fırsatlar bugün karşınıza çıkabilir. Küçük problemlerin üstünü örtmeyip açık konuşma yolunu seçmelisiniz.
13 3

Yengeç: Deneyimleriniz ve hayat tecrübeniz işinizde oluşturacağınız yeni kadrolaşma için olumlu bir faktör olarak görülüyor. Para alışverişlerindeki titizliğiniz çoğu zaman ekonomik anlamda rahat yaşamanıza yardımcı oluyor fakat aşırıya kaçtığınız takdirde hayatı kendinize zehir edebilirsiniz.
13 4