26 Ekim burç yorumları!

Astrolog Demet Baltacı burçlarınızı yorumluyor...

Bugün 26 Ekim Pazar...Güneş günündeyiz…

Güne boşlukta başlayan Ay 06:41’de Yay burcuna geçecek. Yoğun duyguların etkisinden kurtulmak ve dış dünyaya açılmak isteyebiliriz. İyimser ve rahat enerjiler girişken tavırlara imkan verebilir. Ancak öğle saatlerinden itibaren Yay burcundaki Ay, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacak. Gerçeklerden uzaklaşıp, hayal alemine dalmamız da mümkün.

Enerji gezegeni Mars bugün Yay burcundan ayrılıp Oğlak burcuna geçecek. Mars Oğlak burcunda güçlüdür. Bu dönemde iş ve çalışma konularında daha iyi organize olabilir, amaçlarımız doğrultusunda hırslı, kararlı ve sabırlı hareket edebiliriz.

Mars 5 Aralık’a kadar Oğlak burcunda kalacak.
14 1
KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Eğitimle ilgili gelişmeler bugün yaşamınıza girebilir. İleri düzey bir programa kayıt yaptırmak veya yarım kalan bir eğitimi tamamlamakla ilgili düşünceler zihninizi meşgul edebilir. Bu konuyu bir süredir ihmal etmiş olsanız da şimdi karşınıza çıkacak sürpriz fırsatlarla daha kararlı davranabilirsiniz.
14 2
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün finansman konusunda yeni açılımlar yaratabilecek fikirler üretebilirsiniz. Bunları kendinize saklamayın ve ilgili kişilerle görüşmeler için hazırlanın. İşbirliği yaptığınız kişiler veya partneriniz fikirlerinizi beğenebilir ve harekete geçebilirsiniz.
14 3
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Eviniz veya ofisinizle ilgili bir uygulama yaptırmak için bir kurumla görüşebilir, ödeme planı konusunda pazarlık yapmayı düşünebilirsiniz. Bugün önerileri dikkatlice dinleyin, birkaç gün sonra hizmet sözleşmesini imzalayabilirsiniz.
14 4