26 Eylül günlük burç yorumlarınız!

Astrolog Demet Baltacı 26 Eylül günlük burçlarını yorumluyor! Jüpiter Uranüs Üçgeni...Büyük Sürprizler Heyecan Yaratabilir....


Bugün 26 Eylül Venüs günündeyiz…

Terazi burcunda ilerleyen Ay, her türlü yakın ilişki ve işbirliğinde iletişim ve paylaşımı ön plana çıkarıyor.

Bugün karşımızdaki kişilerin istek ve beklentilerine karşı daha duyarlı olabiliriz. Denge, uyum, hak, adalet, diplomasi alanında başarı sağlayabiliriz.

Ay 15:39’da Merkür ile birleşecek ve ardından boşluğa girecek. İşbirliği, anlaşma, sözleşme yapmak, önemli kararlar vermek için sabah ve öğle saatlerini değerlendirmek daha doğru olabilir.

Ay 17:30’da Akrep burcuna geçecek. Ortak paylaşımlar, gizli ve yoğun duygular, cinsellik ön planda olabilir.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün ortak iş yaptığınız bir kişi, arkadaşınız veya eşinizle önemli bir konu hakkında konuşabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Bir iş sözleşmesi, seyahat rezervasyonu, eğitim için başvuru gündeme gelebilir. Uranüs’ün enerjisiyle yeni girişimlerde daha cesur davranmanız mümkün.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Günlük yaşamınızda ve çalışma ortamınızda yeni iş planlamaları yapabilir, işbirliği tekliflerinizi değerlendirebilirsiniz. Ticari faaliyetlerinizle ilgili hızlı haberler gelebilir. Maddi durumunuzu gözden geçirip, bütçe hazırlayabilirsiniz, para ile ilgili imza ve anlaşmalar da gündemde olabilir.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Kalbinizi çarptıran kişiden önemli bir mesaj ve teklif gelebilir. Kuşkusuz bu mesaja vereceğiniz yanıt ilişkinizin geleceğini de şekillendirecektir. Aile ve çocuklar ile iletişiminiz artıyor. Yazılı ve sözlü ifadeniz oldukça güçlü, kendinizin ve işinizin tanıtımı için bazı çalışmalar yapabilirsiniz.
14 4