26 Kasım günlük burç yorumları!

Bugün 26 Kasım Çarşamba... Merkür günündeyiz… Astrolog Demet Baltacı günlük burçları yorumluyor!


Oğlak burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde Mars ile kavuşacak. Enerji ve motivasyonumuz çok yüksek olabilir ancak bunu kontrol etmekte zorlanabiliriz. Kronik eklem, kemik, kas, diş ve baş ağrıları nüksedebilir.

Sabah saatlerinde kaza ve sakarlıklara karşı temkinli olmalıyız.Akrep burcunda ilerleyen Merkür ve Satürn bugün birleşecek. Ciddi, derin ve kararlı düşünceler içerisinde olabiliriz. Önemli konularda konuşmamız ve uzun vadeli kararlar almamız mümkün. Ancak karamsar, kuşkulu ve endişeli düşüncelerimizi ifade etmekte de zorlanabiliriz. Bu durum iletişim sorunları da ortaya çıkarabilir.
15 1

Oğlak burcundaki Ay 17:31’de Akrep burcundaki Merkür ile ahenkli görünüm yapacak ve ardından boşluğa girecek. Akşam saatlerinde duygu ve düşüncelerimizi dengelememiz daha kolay olabilir.

Ay 21:23’de Kova burcuna geçecek. Ruh halimiz gece saatlerinden itibaren daha sosyal ve özgür enerjilerle rahatlayabilir.
15 2

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Toplum önündeki imajınız ve genel statünüzü etkileyecek değişimler hissedebilirsiniz. Bugünden itibaren günlük rutinleriniz, iş ve çalışma koşullarınız, genel sağlığınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir, daha fazla yardım görebilirsiniz.
15 3

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün karşınıza çıkacak gelişmeleri, rasyonel yaklaşımlar kullanarak değerlendirmeniz gerekli. Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konularda önümüzdeki dönemde şans sizden yana olabilir. Parti ve davetlere daha fazla katılabilirsiniz.
15 4