26 Mart günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Arkadaş ortamlarında yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bu durum üzerinizde baskı yaratabilir karar vermekte aceleci davranmayın. Duygularınızı kontrol etmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili yeni girişimlerde bulunmak için güçlü arzularınız var, fakat üzerinde plan yapmak, düşünmek için daha uygun zamanı bekleyin.
13 1

Boğa: Kendinizi özgürleştirmenin yolunu arıyorsunuz. Kendi gerçeğinizin peşinden giderken, kimi zaman rehberliğe ihtiyacınız olabilir. Yardım istemeden önce, kendi yapabilirliklerinize ve kaynaklarınıza bakmalısınız. İşinizi ilgilendiren davranışlarınızda daha duyarlı, ilgili, anlayışlı, adaletli olacaksınız.
13 2

İkizler: Gönlü boş olanlar bugün heyecanlı anlar yaşayabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi olanlar ise ilişkilerinde hiç olmadıkları kadar mutlu olabilecekler. İşinizde terfi almanız mümkün. Doğru zamanlarda yaptığınız olumlu çıkışlarla üstlerinizin hayranlığını kazanacaksınız.
13 3

Yengeç: Aşk yaşamınızda bugünlerde seçeceğiniz yolda hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz. İş yaşamınızda her zamankinden daha fazla emek harcamak, daha konsantre bir şekilde çalışmak durumunda olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz.
13 4