26 Mayıs Günlük Burç Yorumları!

Bakalım burcunuza göre 24 Mayıs'ta sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Hayatın güzel yönleriyle yakından ilgileniyorsunuz. Kişisel açıdan size mutluluk verecek çocuklarla ilgili konularda keyifli gelişmeler yaşanabilir.İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ekonomik kriz kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz.
13 1

Boğa: Hem haklılığınızı ispatlama çabası hem de eğer koordine olmamışsanız bitirilmesi gereken işler bugün can sıkıcı olabilir. Kararlarda ilk kişi olma eğilimi barındırıyorsunuz. Bu konuda ortak hareket etmeniz, muhtemel gelişmeleri olumlu bir hale getirebilir.Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz var. Rahatsızlık duyduğunuz davranışlarla birçok yerde karşılaşabilirsiniz.
13 2

İkizler: Sevgilinizden geleceğinize ilişkin bir öneri gelebilir. Ancak siz onun geçmişe bağlı yaşadığını zannediyorsunuz. Bu durumdan rahatsız oluyorsunuz.Kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bir gün. Sevdiğinizin sıcak ilgisi ve duygularını size anlatması, keyfinizi daha da arttıracak. Geleceğe yönelik hoş istekler içine girebilirsiniz.
13 3

Yengeç: Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz fırsatlar bulacaksınız. Dikkat çekici çalışmalar yapacağınız bu günlerde başarı kolay gelebilir.Birikimleriniz var. Bunu ilave bir işte değerlendirip değerlendiremeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Esasında size bu öneriyle yaklaşan biri var.
13 4