26 Nisan günlük burç yorumları!

Baklaım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Sevgilinizden beklediğiniz haber bugün gelecek. Bu haberle birlikte ferahlayacak ve üzerinizdeki tereddütlerden sıyrılacaksınız. Dedikodulara önem vermeyin. İş ortamında dikkat dalgınlığı yaşayabilirsiniz. Bugünlerde hiçbir işi şansa bırakmayın, riskleri iyi hesaplayın.
13 1

Boğa: Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. Geçmişte kalmış bir ilişkiniz tekrar gündeme gelebilir. İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için her fırsatı değerlendirmeye çalışın. Bu günlerde yeni bilgiler kazanmak için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz.
13 2
İkizler: Bugün aşık olabilir, yeni bir iş bulabilir veya iş teklifi alabilir, sanki piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz. Gerginlikten uzak iş ortamınız, iş yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı gösteriyor. Bazı iş ilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir.
13 3

Yengeç: Bugün duygusal hayatınızda bazı çılgınlıklar olabilir. Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz. En kötüsü de size hiç de uygun olmayan kimselerle yakınlık kurmanız söz konusu. Aceleye getirilmiş yakınlıklardan uzak durun, zarar görebilirsiniz.
13 4