26 Temmuz burç yorumlarınız!

Mars Akrep Burcunda...Astrolog Demet Baltacı 26 Temmuz burçlarını yorumluyor'

26 Temmuz burç yorumlarınız!

Bugün 26 Temmuz Cumartesi...Satürn günündeyiz…

Yengeç burcundaki Ay sabah ve öğle saatlerinde boşlukta ilerleyecek. Ay saat 17:55’ de Aslan burcuna geçiş yapacak.

Yarın doğacak yeni ay öncesinde bugün eski konularla ilgilenebiliriz. Olaylara duygusal yaklaşacağımız, geçmiş anılarımızın etkisinde kalabileceğimiz bir gündeyiz.

Geleceğe daha güvenli bakabilmek için geçmişe dair bazı değerleri ve alışkanlıkları yaşamımızdan çıkarmamız gerekebilir. Yeni girişimler için yarından sonraki günler daha uygun olabilir.

Bugün enerji gezegenimiz Mars kendi yönettiği Akrep burcuna geçecek. Mars 14 Eylül’e kadar Akrep burcunda kalacak. Önümüzdeki dönemde motivasyonumuz ve enerjimiz yükseleceğinden, amaçlarımız için çok daha kararlı, hırslı bir şekilde mücadele edebiliriz. Güç savaşları ve şiddet çok daha görünür hale gelebilir. İlişkilerde tutku ve cinsellik öne çıkabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün oldukça aktif olabilirsiniz. Coşkunuzu alışveriş yerine spora veya hobilerinize yöneltin. Sanat gibi yaratıcı faaliyetler de hareketliliğinizi kontrol altında tutmanıza yardım edebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Aile yaşamıyla ilgili gelişmeler özel hayatınızın ana konuları arasında yer alabilirler. Bir aile üyesinin ihtiyaçları ve problemleri ile ilgili ilgilenmeniz gereken noktalar olabilir. Yapacağınızın yardım bu kişi için önemli olacaktır.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Boş vakitlerinizi dostlarınıza ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Kendileriyle güzel sohbet ortamlarında bulunabilir, şehrin etrafına çok kısa gezilerle değişik bir çevrede bulunma isteğinizi tatmin edebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sosyal hayatınız aniden canlanabilir. Girdiğiniz sosyal ortamlarda ise çeşitli nedenlerle yapacağınız harcamaların miktarlarına dikkat etmeyebilirsiniz. Giderinizi göz önünde bulundurmalı, tutumlu olmayı unutmamalısınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Yerine getirmeniz gereken görevler çok fazlaymış gibi görünebilirler. Kendinizi rahatlatacak bir aktivite bulun ve sıkıldığınızda da ona yönelin. Kendinizi gereğinden fazla zorlamayın ve yaşamın keyifli yanlarından uzak kalmayın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Odaklanma güçlüğü işle ilgili değerlendirmelerde de baş gösterebilir. Bugün plan veya program yapmayın. Detaylı analiz yeteneğinizin öne çıktığı bir günü bekleyin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bazı dilek veya isteklerinizin gerçekleşmeye başladığını görebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Dış dünyadaki hareketlilik, hayalini kurduğunuz gelişmeleri doğurabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Çevrenize karşı sahip olduğunuz sorumlulukların bugün çok vaktinizi aldığını görebilirsiniz. Sıkılırsanız alışverişe çıkarak rahatlamaya çalışmaktan kaçınmalısınız. Bir hobiye yönelmeyi deneyin.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Yaşamınızdaki olayları farklı bir pencereden izleyebileceğiniz bir gündesiniz. Gördükleriniz, hayatınızla ilgili gizli güzellikleri ortaya çıkarabilir. Bunları daha da güçlendirip günlerinize renk katmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Düzenli ödemeleri gözden geçirebilir, ödeme yaptığınız bazı hizmetleri almayı bırakmak yönünde karar verebilirsiniz. Bir arkadaşınıza olan borcunuzu da, biraz geç kalmış olsanız bile bugün kapatabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Çevrenizin ihtiyaç ve beklentilerine kulak vermeniz gerekecektir. Onları memnun etmeye çalışır, fedakarlıktan da kaçınmazsanız, her ihtiyaç duyduğunuz zaman onlar da sizin yanınızda yer alacaklardır.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Hassas ve duyarlı yapınız nedeniyle çevrenizdeki insanların sıkıntılarını gidermeye yoğunlaşabilirsiniz. Bunlar için beklediğinizden daha fazla vakit ayırmanız gerekse bile geri adım atmayı düşünmeyeceksiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar