27 Ekim günlük burç yorumları!

Astrolog Demet Baltacı 27 Ekim günlük burçlarınızı yorumluyor! Bakalım bügün yıldızlar bize neler müjdeliyor....


Bugün 27 Ekim Pazartesi...Ay günündeyiz…

Yay burcunda ilerleyen Ay, hevesli ve iyimser enerjilerle hareketli bir gün vaadediyor. Sabah ve öğle saatlerinde Ay Uranüs ile üçgen, Merkür ile sextile açı yapacak.

Sürpriz durumlar heyecanımızı arttırabileceği gibi, sosyal ilişkilerde başarılı olmamız da mümkün. Eğitim, diplomasi, hukuksal konular, anlaşma ve sözleşmeler için günü değerlendirebiliriz.

Akrep burcundaki Venüs ve Balık burcundaki Neptün arasında oluşan üçgen açı sevgi, aşk, romantizm, sanat ve ruhsal kavramlarda destekleyici enerjiler veriyor.

Ay öğleden sonra 18:19’da Aslan burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Keyifli ve huzurlu ruh hali akşam saatlerinde de devam edebilir.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Manevi ve ruhsal kavramlar yaşamınızdaki etkinliğini arttırabilir. İnançlarınızla paralel ruhsal çalışmalar yapabilir, ihtiyaç sahipleri için maddi yardımlarda bulunabilirsiniz. Sağlık veya estetik amaçlı küçük bir operasyon için, hastane ve klinik ziyaretleri yapabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal şifa bulmanız mümkün.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Venüs ve Neptün arasındaki muhteşem üçgen size çok özel romantik bir gün vaad ediyor. Sevdiğiniz kişi ile sosyal veya sanatsal bir etkinliğe katılabilir, aşk ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. İlişkiniz yoksa kalabalıklar arasına karışın, hayal ettiğiniz kişi karşınıza çıkabilir.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çalışma ortamınızda memnun edici gelişmeler olabilir, hayal ettiğiniz koşullara kavuşabilirsiniz. Sanatsal, yaratıcı çalışmalar, estetik ve bayanlara yönelik işlerden fayda sağlamanız mümkün. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkiler daha özel boyutlara taşınabilir.
14 4