27 Kasım günlük burç yorumları!

Bugün 27 Kasım Perşembe... Jüpiter günündeyiz…Astrolog Demet Baltacı 27 Kasım günlük burçlarınızı yorumluyor!


Kova burcunda ilerleyen Ay sosyal ve toplumsal konulara ilgimizi arttırabilir, arkadaşlarımıza daha fazla ayırabiliriz. Yay burcunda ilerleyen Venüs ve Koç burcunda ilerleyen Uranüs arasında oluşacak üçgen açı iyimser, neşeli hevesli enerjilerle yeni deneyimler konusunda bizi cesaretlendirebilir. Özgürlük ihtiyacı arttığı için sorumluluklarda ve kısıtlayıcı ilişkilerde zorlanabiliriz.

Bugün Yay burcunda ilerleyen Güneş ve Balık burcunda ilerleyen Neptün arasındaki kare açı kesinleşiyor. Aşırı idealist beklentiler içerisinde olabiliriz. Ancak bunların hayal değil gerçek olmasına önem vermeliyiz. Bazı yanılgılar, hayal kırıklıkları ve kayıplarla karşılaşmamız mümkün. İş ve özel ilişkilerimizde duygusal ve iyimser tavırlar bizi gerçeklerden uzaklaştırabilir.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve kalabalık sosyal gruplar içinde yürütülen faaliyetler, sizi daha fazla meşgul etmeye başlayabilir. Sosyal örgütler veya hayır kurumlarında da görev alabilirsiniz.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün yakın çevrenizdeki kişiler arasında bazı anlaşmazlıklar gündeme gelebilir ve bunları çözebilmek için bir parça sert bir tutum belirlemeniz gerekebilir. Elbette sertliğin dozunu kaçırmayın ancak fazlasıyla güler yüzlü ve yumuşak da olmayın.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün, kendinizi son derece canlı hissetmeniz mümkündür. Sosyal hayatınız da canlanabilir. Kendinizi yoğun biçimde ifade edebilir, kalabalık yerlerde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Çocuklar ve onlarla ilgili konularda olumlu gelişmeler olabilir.
14 4