27 Mayıs Günlük Burç Yorumları!

Bakalım burcunuza göre 24 Mayıs'ta sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Maddi ihtiyaçlarınızı gidermek için göstereceğiniz çaba sonuç vermeyebilir. Siz paraya doğru ilerledikçe o uzaklaşıyor. Partnerinizi anlamaya çalışın; kendinizi de yeniden tanıyacaksınız. Son günlerdeki yoğunluk, bir nefes aldırma sürecine girebilir. İşinizle ilgili yeni bir sistem oluşturmaya, belli düzenler içinde çalışmaya ihtiyacınız var.
13 1

Boğa: Bugün biraz tembellik yapmak fena olmayabilir. “Bir şeyleri yetiştirmem gerekiyor” telaşına kapılmazsanız huzuru yakalayabilirsiniz. Maddi konulara yön verme isteğinizin yoğun olacağı bugün, harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Hisseli paraların sonuçlarıyla ilgili endişeler yaşayabileceğiniz görülüyor.
13 2

İkizler: Sevgilinize gereken önemi veriyor musunuz? Eğer vermiyorsanız, ilişkinizin önemini gösterecek adımlar atmaya başlayın. Yeteri kadarsa, ilişkinizde ilerleme olasılığı var. İş yerinizde stresli bir gün olabilir. Maddi konularda sabah saatleri bazı isteksizlikler duyabilirsiniz ve kaygılar yaşayabilirsiniz.
13 3

Yengeç: Amaçlarınızı yeniden gözden geçirmek, planlarınızı netleştirmek üzere harekete geçeceksiniz. Daha fazla sorumluluk ve baskı hissettiğiniz durumlara rağmen başarılı olabilirsiniz. Ancak aileyi ve eve ait işler üzerinde de durmanız gerekecek. Daha planlı ilerlemelisiniz.
13 4