27 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Bugün, kendinizi güvenliğinize ve anılarınıza bağımlı hissedebileceğiniz söylenebilir. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir.Parasal ve maddi konulara daha fazla ilgi göstermeniz gerekebilir. Belki de bütçenizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor.
13 1

Boğa: Önümüzdeki günlerde ilginç tanışmalar var. Uzun vadeye yaydığınız beklentilerinizin bir kısmına acele müdahalesi etmeniz gerekebilir.Partneriniz küçük nedenlerle problem yaratacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil. Fakat siz ısrarla, yapıcı eleştirileri, suçlama gibi algılamaya devam ediyorsunuz.
13 2

İkizler: Karşı cinsle ilişkilerinizde problemler var. Ya onlar sizi anlamıyor veya siz kendinizi anlatamıyorsunuz. Biraz içinize dönük yaşıyorsunuz.Bugünlerdeki sıkıntılarınız geçici görünüyor. Çok yakında yeni bir gelir kapısı açılabilir. Bazı ödemelerinize erken hazırlanmanız, sonraki ödemelerde size kolaylıklar sağlayacak.
13 3

Yengeç: Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir.
13 4