27 Ocak-20 Şubat aralığında bunlara dikkat!

Astrolog Demet Baltacı, Venüs'ün balık burcuna geçişini anlatıyor. Aşk ve sevgi ilişkilerinde Venüs aşırı idealist ve hayalci davranabilir.

27 Ocak-20 Şubat aralığında bunlara dikkat!

Venüs Balık burcunda yücelir ve kendine has özellikleri yaşamımıza daha güçlü bir şekilde yansıtır. Bu dönemde ilişkilerde romantizm ve duygusal beklentileri arttırırken, güzellik, estetik, sanat ve manevi kavramlarda daha verimli enerjiler verebilir.

Aşk ve sevgi ilişkilerinde Venüs aşırı idealist ve hayalci davranabilir. Bir ilişkiye kendini adamaya, feda etmeye, gerçekte var olmayan büyük aşklar beklemeye, platonik ilişkilere yatkındır. Maneviyat, ruhsallık, ilahi bir sevgi anlayışı söz konusudur. İlişkilerde ruhsal bütünleşme beklentisi, tensel arzuların önüne geçer. Sevgi, aşk ve sevgilinin çok yüceltilmesi kişinin kendi özdeğer kavramına zarar verebilir.

Venüs Balık burcunda yüksek bir yaratıcılık, ilham verebileceği için sanatsal çalışmalar için çok faydalıdır. Müzik, dans, resim, fotoğraf, sinema sektöründe yapılacak çalışmaları destekleyebilir.

Venüs Balık burcunda temsil ettiği maddi zenginliklerle ilgili de şanslar verebilir. Ancak Venüs burada parayı tutmakta ve değerlendirmekte zorlanabilir.

Venüs Balık burcunda ilerlerken 30 Ocak’ta Yay burcundaki Satürn ile kare açı yapacak.

Sevgi ve ilişkilerde bazı sorumluluklarla yüzleşebiliriz ve kendimizi kısıtlanmış hissedebiliriz. Maddi engel ve sıkıntılar da ortaya çıkabilir. İlişkilerde ciddi davranmak, evlilik gibi uzun vadeli kalıcı adımlar atmak Satürn’ ün etkileri arasındadır. Maddi konularda da uzun vadeli kendimizi güvenceye alacak bir yapılandırma, tasarruf programı hazırlanabilir.

Değişken grup İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarının ilk dekanında doğanlar bu etkiyi daha fazla hissedebilirler.

Venüs 1 Şubat’ ta Balık burcundaki Neptün ile kavuşacak.

Duyarlı, hassas, yaratıcı, ruhsal enerjilerin zirve yaptığı özel bir gün diyebiliriz. Sanat alanında ilham ve yaratıcılık üst boyutlara çıkabilir. Ruhsallık ve maneviyatta güçlü enerjilerin etkisi altında olacağız. Büyük vizyonlar üretebiliriz. Çevremize karşı daha duyarlı ve hassas olabileceğimiz için ihtiyacı olanlara yardım ve bağış yapabiliriz. Bayanlar Venüs’ün estetik değerlerini güzellik ile ilgili çalışmalarında  değerlendirebilirler.

8-9 Şubat aralığında Chiron ile kavuşacak olan Venüs, aynı zamanda Oğlak burcundaki Plüton ile sextile açı yapacak. Ruhsal ve bedensel sorunlarımızı çözmek, şifalanmak için güçlü destekler almamız mümkün. Yardım ve bağış yaparak evrene verdiklerimizin kat kat bize geri dönebileceği bir dönemde olacağız.

Balık ile birlikte diğer su grubu Akrep ve Yengeç burçları Venüs’ün enerjisinden 20 Şubat’a kadar verimli bir şekilde yararlanabilirler. Toprak grubu Boğa, Başak, Oğlak burçları da kendilerini daha keyifli ve şanslı hissedebilirler.

HANGİ BURÇ, NASIL ETKİLENECEK? HABER İÇİN TIKLAYIN!

Yorumlar