28 Ekim günlük burç yorumları!

Ay Mars Oğlak Burcunda...Ciddi, kararlı ve hırslıyız! Astrolog Demet Baltacı 28 Ekim günlük burçlarını yorumluyor...


Bugün 28 Ekim Salı...Mars günündeyiz…Sabah saatlerinde Ay, Yay burcunda ve boşlukta olacak. Hareketli ve dışa dönük enerjiler macera isteğimizi arttırabilir.

Enerjimizi dengelemek ve kontrol etmek zor olacağı için önemli girişimleri öğleden sonraya bırakmak daha doğru olabilir. Bize keyif veren eğlendiren kavramlara yönelebiliriz. Saat 12:04’de Ay Oğlak burcuna geçince daha kontrollü ve ciddi enerjilerle iş ve sorumluluklarımızla ilgilenebiliriz. Oğlak burcundaki Ay, Mars ile kavuşacağı için fazla hırslı ve tutkulu davranmamız mümkün. Bu durum stres ve öfke patlamaları yaratabilir.

Akrep burcundaki Güneş ve Venüs, Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak. Maneviyat, sanat, ilham ve sezgilerin güçlenmesi, yumuşak ve duyarlı enerjilerle dünyasal hırslarımızı dengelememize yardımcı olabilir.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İş, kariyer ve sorumlulukların ön planda olacağı yorucu bir gün geçirebilirsiniz. Bir iş yatırımı veya vergi, sigorta vb. konularda sorunlarınızın çözümü söz konusu olabilir. Size destek olacak ve yol gösterecek mevki sahibi kişilerle karşılaşabilirsiniz.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Geçen günlerin olaylarına ve bunlarla ilgili yaptığınız davranışlara değişik bir pencereden bakarak yeni bir değerlendirme yapabilirsiniz. İzlediğiniz yolu değiştirmeye karar vermeniz mümkündür. Sanat çalışmalarının yapıldığı bir gruba dahil olabilir, medya ve sanat çevresinden özel kişilerle tanışabilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İş yaşamınızda ortaya çıkardığınız yaratıcı çalışmalar ve üstün performans üstlerinizin dikkatini çekebilir ve sizi ödüllendirmeye karar verebilirler. Bu maddi olarak sizi rahatlatacak bir ikramiye, sigorta veya daha iyi şartlardaki bir mevkiye terfi olabilir.
14 4