28 Eylül günlük burç yorumlarınız!

Astrolog Demet Baltacı 28 Eylül burçlarını yorumluyor! Bakalım yıldızlar bugün bize neler müjdeliyor?


Bugün 28 Eylül Pazar...Güneş günündeyiz…

Akrep burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde Satürn ile kavuşacak. Güne karamsar ve sıkıntılı başlayabiliriz. Görevlerimiz, aile büyükleri ile ilgili sorumluluklar zorlayabilir ve günlük işlerimizde kısıtlanma hissedebiliriz.

Öğleden sonra etkiler rahatlamaya başlayabilir. Akşam 23:31’e Ay Başak burcundaki Venüs ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Bugün iletişim gezegeni Merkür Terazi burcundan ayrılıp Akrep burcuna geçecek. Önümüzdeki dönem zihinsel olarak daha içe dönük, sorgulayıcı ve meraklı enerjiler altında olacağız. Görünenin ardındaki gizemli konular daha fazla ilgimizi çekebilir ve bilinçaltımız düşüncelerimizi etkileyebilir. Kuşku kıskançlık ve takıntılı düşünceler ilişkilerimizi zaman zaman zorlayabilir
15 1

Merkür retrolarında yeni bir girişimde bulunmadan eski kavramlarla ilgilenebilir, eksik ve hataları düzeltebiliriz. İlişkilerimiz, yasal konular, sözleşmelerle ilgili kontrol ve düzeltmeler söz konusu olabilir. İlişkilerimizle ortaya çıkan maddi manevi paylaşımlar, cinsellik daha fazla mercek altına alınabilir.

2 derece Akrep burcunda retro harekete başlayacak Merkür 10 Ekim'de Terazi burcunda gerilemesine devam edecek. Retro hareket 25 Ekim'de 16 derece Terazi burcunda sona erecek.
15 2

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sizi sıkan şeyleri yakınlarınıza açmak isteyebilirsiniz. Bunların, ailenin kullandığı maddi kaynaklarla alakalı olması kuvvetli bir olasılıktır. Bir aile toplantısında sorunlar çözüme ulaştırılabilir. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi önümüzdeki dönemde para ve ortak paylaşımlar ile ilgili görüşme ve yazışmaları arttırabilir.
15 3

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İlişkiler ile ilgili sorumluluklar ön planda olabilir. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi eş veya ortağınızla daha fazla diyalog kurabileceğinizi yeni kararlar alabileceğinizi gösteriyor. Eski sorunları çözüme kavuşturma fırsatları karşınıza çıkabilir.
15 4