28 Kasım günlük burç yorumları!

Merkür Yay Burcuna Geçiyor... Astrolog Demet Baltacı 28 Kasım günlük burçlarını yorumluyor!


Kova burcunda ilerleyen Ay güne özgür ve idealist enerjiler veriyor. Arkadaşlarımıza daha fazla zaman ayırabilir, sosyal ve toplumsal konularla ilgilenebiliriz. Grup faaliyetleri, ekip çalışmalarında başarılı olmamız mümkün.

İletişim gezegeni Merkür bugün Yay burcuna geçiyor. Merkür 17 Aralık’a kadar Yay burcunda olacak. Düşüncelerimiz daha iyimser ve özgüvenli olabilir. Büyük plan ve projelere odaklanabilir, idealist girişimlerde bulunabiliriz.
15 1

Seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı konular, yabancı kültürler daha fazla ilgimizi çekebilir. Konuşmalarımız aşırı güvenli, abartılı olabilir ve iyimser beklentilerle sözler verebiliriz. Ancak ayrıntılar bizi sıkacağı için zaman zaman günlük yaşamdaki detayları gözden kaçırmamız mümkün.

Ay akşam 19:15’de Akrep burcundaki Satürn ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Akşam ve gece saatlerinde ciddi ve karamsar duygular zorlayıcı olabilir.
15 2

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Merkür'ün Yay burcuna geçmesi ile önümüzdeki dönemde yurtdışı bağlantılı işler, dış ticaret, eğitim, medya, yayıncılık ve hukuksal konularla ilgili iletişim trafiğiniz artabilir. Bu dönemde daha fazla seyahat yapabilirsiniz.
15 3

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Merkür'ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki dönemde finansal konular, hisseli paralar, borç, alacak, kredi, vergi, sigorta, miras, nafaka vb. konularla ilgili iletişim tarfiğiniz artabilir, yazılı veya sözlü anlaşmalar yapabilirsiniz.
15 4