28 Mart günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Mevcut tavırlarınızla bunun böyle olmadığını anlatmalısınız. Yoğun bir çalışma dönemi içine girdiniz. İçinizden gelen ses kulak verin ve sağduyunuza güvenin, sizi başarıya götüreceği muhakkak. Umudunuzu bağladığınız bir paranın gelmesi gecikebilir. Gece yorgunluklarına dikkat etmelisiniz.
13 1

Boğa: İşinizde meydana gelebilecek problemlere karşı hazırlıklı olmalısınız. İşlerin aksaması, yapılan anlaşmaların bozulması ya da önemli toplantıların iptal edilmesi sizi sinirlendirmemeli. Eğer sakin olursanız, daha kolay çözüm yolları bulmanız mümkün.
13 2

İkizler: Zaman zaman, geçmişte yaşadığınız fırtınalı ilişkilerin heyecanını da özlüyorsunuz! İş arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunun bir an önce çözümlenmesini istiyorsunuz. Konunun sonuca ulaşmasını sağlamak amacıyla, talep edeceğiniz görüşmeler olumlu sonuçlanacak.
13 3

Yengeç: Aşk hayatınızda oldukça hırçın ve tartışmacı bir haliniz var. Bu da pek çok konuda bilir kişi ya da ukala pozisyonuna düşmenize neden oluyor. Önceliği işinize vermeniz daha iyi olacak. İş arkadaşlarınızla paylaşımlarda, grup çalışmalarında dikkatli ve uyanık davranın.
13 4