28 Mayıs Günlük Burç Yorumları!

Bakalım burcunuza göre 28 Mayıs'ta sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Bazı tanışmaları çok gecikmeli olarak yapıyor ve üzüntüler yaşıyorsunuz. Hayatınızı etkileyebilecek konumda olan birisi size önemli bir meselede dürüst davranmıyor, dikkatli olmalısınız.Sevgilinize vermiş olduğunuz sözü yerine getirmemeniz sizin için mutluluk değil, mutsuzluk getirir. Aşk işlerinde güveni bir kaybederseniz saadeti gölgelemiş olursunuz.
13 1

Boğa: Gün içinde alacağınız bazı haberle gereğinden fazla şaşırabilirsiniz. Aile büyüklerinizle aranızda çok seviyeli bir ilişki var. Onlardan sürekli övgü alıyorsunuz. Kararlarda ilk kişi olma eğilimi barındırıyorsunuz. Bu konuda ortak hareket etmeniz, muhtemel gelişmeleri olumlu bir hale getirebilir.
13 2

İkizler: Birçok işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor. Kendinizi yenilenmiş hissetmenin huzurunu yaşayacaksınız. Olabilecek aksilikler karşısında belirli bir strateji uygulamalı, önlemlerinizi almalısınız. Sevdiğiniz insanla mesafeli davranışları terk etmeye gayret gösterin.
13 3

Yengeç: Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak.Yeni başlayan dostlukların hemen arkasından bu kadar beklentili olmamalısınız. Yeterince tanımadığınız insanlara ve de kendinize zaman tanımalısınız.
13 4