28 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Kalbiniz boşsa karşınıza biri çıkacak. Onunla ilgilenebilirsiniz. Bu ilişkinin evliliğe gidebilirlik potansiyelini görmeye çalışırsanız, hayatınızın insanı karşınızda duruyor olabilir. İşinizde artan sorumluluklarla nasıl başedebileceğinizi bilememe gibi sıkıntı ve endişeleriniz olabilir.
13 1

Boğa: Sevdiklerinizin yakınlığını, yardımını göreceksiniz. Problemli bir ilişkinize yeniden dönüp bakarsanız, sürekli sorun üreten ilişkilerde ayrıntılarla uğraşarak bir yere varılamayacağını göreceksiniz. Önemli bir iş bağlantısını, başkalarının kaprisleri yüzünden kaçırmak üzeresiniz.
13 2

İkizler: Özel hayatınızdaki sorunları çözmek için her şeyi oluruna bırakın. Tarafların yeni bir ilişkiye yarı hazır, yarı kapalı tavırları endişeler yaratabilir. Ama fazla zorlayıcı olmak aranızdaki dostluğu da tüketebilir. Bu dönemde iş çevrenize karşı oldukça katı davranma eğiliminde olabilirsiniz.
13 3

Yengeç: Sevgilinize olan duygularınızı yansıtırken büyük beklentiler içine girmeyin. İsteklerinizi anlatabilir duygularınızı paylaşabilirsiniz. İlişkinizi farklı boyutlara taşımanız mümkün. Beklemediğiniz iş teklifleri alabilirsiniz. Geçmişte unutulmuş yarım bırakılmış işleri tamamlamak için uygun bir dönem.
13 4