28 Temmuz burç yorumlarınız!

Ay Aslan Burcunda ve Boşlukta...Şartları Zorlamayalım...Astrolog Demet Baltacı 28 Temmuz burçlarını yorumluyor!

28 Temmuz burç yorumlarınız!

Bugün 28 Temmuz Pazartesi...Ay günündeyiz…

Aslan burcunda ilerleyen Ay sabah 03:38’ de Akrep burcundaki Satürn ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Kendimizi bazı konularda engellenmiş ve kısıtlanmış hissedebiliriz. Sorumluluklar ve aile büyükleri ile ilgili kavramlar öne çıkabilir.

Yengeç burcundaki Venüs ve Oğlak burcundaki Plüton karşıt açı yapacak. Yakınlarımızdan beklentilerimiz ve duygusal ihtiyaçlarımız artabilir. İlişkilerimizde aşırı sahiplenici ve baskıcı davranabiliriz.

Ay gün boyu boşlukta olacak. Günü önemli işlerle ilgilenmeden eğlenmek ve dinlenmek için değerlendirebiliriz. Sevdiklerimiz ve ailemizle birlikte olmak bize iyi gelebilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Eğlence isteğiniz artış gösterebilir ve tüm gün boyunca istediklerinizi yapıp keyfinize bakmak isteyebilirsiniz. Görevlerinize odaklanmaya çalışın ve bunlara öncelik verin.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ailenize karşı sahip olduğunuz sorumluluklar ve evdeki görevleriniz bugün artış gösterebilirler. Artmasalar bile, onları gözünüzde büyütebilirsiniz. Onları bir sorun olarak görmek yerine bitirmek için çalışmaya başlayın.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sıkıntılarınızı yakın çevrenizle kolayca paylaşabileceğiniz bir gündesiniz. Sizi yargılamak yerine rehberlik etmeye eğilimli olacaklardır. Bu nedenle, sizi sıkan her şeyi onlarla paylaşıp beraber çözüm yolu arayın.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Maddi konuları gözünüzde fazla büyütme eğilimindesiniz. Paranızı dilediğiniz gibi harcamayı istiyorsanız da, maddi kaygılar sizi bundan alıkoyabilir. Planlı harcamalar yapmakta elbette fayda var ama olayları büyütüp kendinizi de sıkmayın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çevrenizde daha farklı bir imaj yaratma isteğiniz olabilir ve bu doğrultuda dış görünümünüzde değişimler yapabilirsiniz. Sosyal hayatta ön planda olmak isteseniz de aile ile ilgili sorumluluklar bugün sizi biraz kısıtlayabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sosyalleşerek geçirdiğiniz günlerden birindeymişsiniz gibi gözükebilirsiniz ama aslında iç dünyanızda kendinizle baş başa kalacaksınız. İçinizde yaşadıklarınıza odaklanabilir ve bunları da kimseyle paylaşmayabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sosyal çevrenizde ortaya çıkacak bir soruna müdahale etmek ve çözüm getirmek için sorumluluk yüklenmeniz gerekebilir. Bu konuyla ilgili olarak yapacaklarınız ise, sosyal hayatınızda size artı puan getirebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Ailevi sorumluluklar, özel yaşamınızda ön planda yer alabilirler. Aile büyükleri, uzaktaki bir akraba ile iletişim kurmanızı ve beli bazı konuları açıkça görüşmenizi isteyebilirler.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Uzun seyahatlerle ilgili planlar bu dönemde gündeminizde yer alabilirler. Yabancı bir ülkede geçireceğiniz tatil ya da birkaç ülkeyi kapsayacak bir gezi için program yapmaya başlayabilir, eldeki seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Aileniz ve sevdiklerinizle özel zamanlar geçirebilir, geçmiş anılarınızı tazeleyebilirsiniz. Kişisel beklentilerinizi bir kenara bırakarak, eşinizin isteklerinize uyum sağlamanız gerekebilir. Eşiniz ya da partneriniz bugün her zamankinden daha çekici olacağından; onu kıskanabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yakın çevrenizdeki arkadaşlarınız ile bağlantılı gelişmeler üzerinde düşünebilirsiniz. Hareket şekilleri üzerinde kafa yorabilir, fikirlerinizi aktarabilirsiniz. Söyledikleriniz, aradıkları çıkış yolunu bulmalarını sağlayabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sizden daha yaşlı olan, saygı duyduğunuz kişilerin sorunlarla ilgili olarak yönlendirmelerinden faydalanabileceğiniz bir gündesiniz. Öğütlere kulaklarınızı tıkamayın; söylenenlerin işinize çok yarayacağını göreceksiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar