29 Ağustos günlük burç yorumlarınız!

İşte 29 Ağustos günlük burç yorumlarınız! Bakalım yıldızlar sizlere neler müjdeliyor?

29 Ağustos  günlük burç yorumlarınız!

KOÇ: Bazı önemli kararlar alabilirsiniz. Öte yandan ilişkinizle ilgili gereksiz kuruntu ve endişe içerisine girerek partnerinizi rahatsız edebilirsiniz.

BOĞA: Gün boyunca işinizle ilgili bazı konularda kendinizi zorlayacak ve yapacağınız çalışmalarda sorumluluklar alacaksınız. Büyük beklentiler içerisine girebilirsiniz ancak fazla hayal kurmayın. Ailevi bazı konularda kararsız olabilir, yeniden düşünmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER: Bugün meydana gelecek olan bazı olaylar canınızı sıkabilir. Alacağınız bazı haberlere karşı daha sakin bir tavır takınmanız gerekiyor. Akıllıca davranmalı ve duygularınızla hareket etmemelisiniz.

YENGEÇ: Heyecanlı ve duygusal olabileceğiniz bir gün. Anlayışlı ve olumlu davranabileceğiniz için duygularınızı kontrol altına alıyorsunuz. Yaşadığınız sorunların çözümlenmesini sabırla bekliyorsunuz. Sevdiğiniz kişinin ilgi ve desteği size moral verecek.

ASLAN: Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki ilişkinin sizi zorladığını ve sizin üzerinizde baskı oluşturduğunu düşünebilirsiniz. Sert ve anlayışsız bir tavır içine girmekten vazgeçmeli ve olayları büyütmemelisiniz.

BAŞAK: Sosyal yaşamınızda, çalışma ortamında bir takım can sıkıcı konuşmalara maruz kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi esnek tutma isteğinizin arttığı bu dönemde kısıtlayıcı etkiye sahip durumlardan özellikle kaçınmak isteyeceksiniz.

TERAZİ: Özgürce söylediğiniz sözler, bugün farklı yönlere çekilebilir. Eğitim konusunda sonuç odaklı beklentileri olanlar bu süreçte beklentilerinin karşılığını alacaklar.

AKREP: Kendinizi sebepsiz yere çok fazla zorluyorsunuz. İnsanlarla yaşadığınız iletişim kopukluğu ve olumsuz giden bazı şeyler sizi iyice karamsar yapabilir. Kendinize hakim olun ve olayları akışına bırakın.

YAY: Bugün hayat sizin için oldukça kolay ve güzel olacak. İstediğiniz gelişmeler olacak ve istekleriniz yerine gelecek. Çevrenizde ikna edici, sıcak ve sempatik tavırlarınızla ilgi uyandıracaksınız. Sevdiğiniz kişiyle de aranız oldukça sıcak olacak.

OĞLAK: Bugün sabırsız ve tez canlı olacak. Gelişmeler karşısında hemen karar vermeyin, olayların olgunlaşmasını bekleyin. Öte yandan beklediğiniz şeylerin gecikmesi kafanızı karıştırabilir. Sürpriz bir teklif alabilirsiniz!

KOVA: Oldukça duygusalsınız ve bu hassaslığınızı belli ediyorsunuz. Sakin olun, derin nefes alın ve duygularınızı kontrol edin. Bu kadar endişe ve karmaşa içerisinde sağlıklı karar veremezsiniz unutmayın.

BALIK:  Yardımsever tavrınızın, düşünceli ve güçlü empati kurabilme yeteneğinizin daha çok baskın olacağı bugünde bir çok ilişkinizde niyetinizi daha açık bir şekilde ortaya koyabilecek, daha sağlam diyaloglar kurabileceksiniz
 

Yorumlar