29 Ekim günlük burç yorumları!

Astrolog Demet Baltacı 29 Ekim günlük burçlarını yorumluyor! Bakalım bugün yıldızlar bize neler müjdeliyor...


Bugün 29 Ekim Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Ay gün boyu Oğlak burcunda ilerleyecek. Kararlı, ciddi enerjilerle günlük işlerimiz ve sorumluluklarımızla ilgilenebiliriz. Ay Plüton kavuşumu ve Uranüs kare açısı duygusal baskılar yaratsa da duygularımızın etkisinde kalmadan mantıklı hareket etmemiz mümkün.

Zor ve yorucu işlerle bugün ilgilenebilir ve sonuca gidebiliriz. Bir süredir devam eden bazı problemleri çözebilecek önemli kararlar alabilir, irademizi kullanabiliriz. Uzman kişilerle görüşmek ve danışmak karar almamızı kolaylaştırabilir.

Bedenimizde eklemler, kemikler, dizler, diş ve cilt daha hassas olabilir. Kronik romatizma ve bel problemleri nüksedebilir. Günlük hareketlerimizde daha dikkatli ve temkinli olmalıyız.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yakın çevrenizin beklentilerini karşılamakla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sizden yaşça büyük olan, saygı duyduğunuz kişilerin isteklerini yerine getirebilirsiniz. Çalışkan tavırlarınız iş ortamında üstlerinizin dikkatiniz çekebilir.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Eşinizle duugusal paylaşımlarınız artabilir ve romantizmin tadını çıkarabilirsiniz. Özel bir kutlama, balayı yada tatil için seyahate çıkmanız mümkün. Kendinizi daha keyifli ve mutlu hissettiğiniz bu dönemde yaşamın manevi yönlerine daha fazla çekilebilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sağlık veya güvenlik ile ilgili sigorta görüşmeleri yapabilir, gerekli işlemlerle ilgilenebilirsiniz. Poliçe ödemelerinde uygun şartlarla karşılaşmanız, iş çevrenizden destek görmeniz mümkün. Günlük işlerinizde size yardımcı olacak eleman ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir.
14 4