29 Eylül burç yorumlarınız!

Venüs Terazi Burcuna Geçiyor...Aşk ve Sanat Zamanı! Astrolog Demet Baltacı 29 Eylül burçlarınızı yorumluyor...


Bugün 29 Eylül Pazartesi...Ay günündeyiz…

Ay 01:51’e Yay burcuna geçecek. Güne rahat ve iyimser enerjilerle başlayabiliriz. Sabah saatlerinde etkili olacak Ay Neptün karesi dağınıklık ve karışıklık yaratabilir.

Öğleden sonra Ay, Mars ile kavuşacak. Enerji ve motivasyonumuz yükselebilir. Ancak sabırsız ve cesur eylemler gereksiz riskler almamıza, kaza ve sakarlıklara yol açabilir. Bu nedenle temkinli hareket etmeliyiz.

Gece 23:00 da Venüs, Terazi burcuna geçecek. Venüs kendi yönettiği Terazi burcunda güçlü ve olumlu enerjilerini daha rahat yansıtabilir. İlişkiler, evlilik, ortaklık, sanat, güzellik, estetik, diplomasi ile ilgili kavramlar daha verimli olabilir. Venüs Terazi burcunda 23 Ekim'e kadar kalacak.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sosyalleşirseniz farklı kişilerle tanışma şansını elde edebilirsiniz. Sanatçılar ve entellektüel kişilerin yanında farklı kültürlere sahip kişiler de ilginizi çekebilirler. Venüs Terazi burcuna geçeceğinden ilişkiler ve sosyal yaşamda şansınız artıyor. Güzel ve çekici kimselerle tanışabileceğiniz gibi, evlilik ve işbirlikleri sizi mutlu edebilir.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Venüs Terazi burcuna geçtiğinde çalışma koşullarınızda ve günlük hayatınızda konfor ve rahatınız artabilir. Alışverişe çıkabilir, gardrobunuzu düzenleyebilir, yeni kıyafetler satın alabilirsiniz. Günlük yaşamınızda bayanların desteğini daha fazla hissedebilirsiniz. Sanat, estetik, güzellik, hukuk, danışmanlık ve bayanlara yönelik işler sizi daha fazla
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Venüs Terazi burcunda ilerlerken 23 Ekim’e kadar aşk hayatınızı parlatabilir. Yeni tanışmalar, mevcut ilişkinizde artan romantizm yaşamdan daha fazla zevk almanızı sağlayacak. Çocuklar, hamilelik, doğum ile ilgili kavramlarda şanslısınız. Müjdeli haberler gelebilir. Sanatla ilgileniyorsanız, muhteşem eserler ortaya çıkarmanız mümkün.
14 4