29 Mayıs Günlük Burç Yorumları!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Burcunuzun keşfetmeye ve anlamaya olan tutkusunu herkesin görebileceği bir gün. Zihninizi son derece açık hissedebilirsiniz. Yaşama dair her ayrıntının her yeniliğin peşinden heyecanla gitmek isteyebilirsiniz.Bugün sizi aşırı yoracak aktivitelerden ve stres oluşturucu durumlardan uzak durmaya çalışmalısınız.
13 1

Boğa: Bir arkadaş ilişkinizin sizin için taşıdığı anlam, bu ilişkide bu sıralar göze çarpan uzaklaşmayı merak konusu yapıyor. Bundan etkilenmeye devam edeceksiniz. Bu duyarlılık, sizi onu aramaya yöneltebilir.Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir. Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor.
13 2

İkizler: Bazı davranışlarınız içinizin aynası oluyor. Kendinizi boşuna gizlemeye çalışıyorsunuz. Bu gece, içinde tanımadığınız insanların da olduğu bir arkadaş grubunuzun davetlisi olabilirsiniz. Hareketli bir geceye hazırlanın.Ailenizden bu aralar uzakta kalmak sizi mutsuz etmiş durumda. Bu yüzden iş yerinizde her şeye alınganlık yapabilirsiniz.
13 3

Yengeç: Olaylara mantıklı yaklaşmanızı bilenleri bugünkü davranışlarınızla şaşırtacaksınız. Bilinçaltınızda sizi yoran düşüncelerinizden bir an önce kurtulmalısınız. Sorumluluklarınızı daha fazla ciddiye almalısınız. Eğer aklınıza ilk ya da kolay geleni yapmaya çalışırsanız ileride hayal kırıklıklarına uğrayabilirsiniz.
13 4