29 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Bugün daha sakin ve soğukkanlı olacaksınız. Bu durum kararlarınızın doğruluğuna ve etkinliğine de hemen yansıyabilir.Harcamalarınızda aşırıya kaçma eğiliminiz olabilir. Biraz daha harcamalarınıza dikkat etmeli, gelir-gider dengenizi korumalısınız.Bugün aile fertlerinize yönelik harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz.
13 1

Boğa: Savurganlığınızda gözle görülür bir azalma yok. Aile içindeki bilinçli unsurlar, bu konunun düzenleyicileri olmaya devam ediyorlar. Sevgilinizin sizinle ilgili birtakım tespitlerini kabullenirken sergilediğiniz direniş, çevrenizde samimiyetinize yönelik kuşkular yaratıyor.
13 2

İkizler: Ev konulu telaşlı koşuşturmalar söz konusu. Yeni düzenleme niyetleri coşkusu kadar, gerilimini de getirecek. Akılcı ve mutlaka ortak tercihler gerginlik yaşatmayabilir. Sizin deneyiminizin ve bazı ilişkilerinizin başkalarınca değerlendirilmesi hoş olmuyor. Bu konuda daha ödünsüz tavırlar içine girmelisiniz.
13 3

Yengeç: Çözmeniz gereken bir sorunu sık sık ele alıp, sonra üzerine düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir.İşinizle ilgili konularda çalışmalarınızda dikkatli davranmalı ve yeni girişimlerinizde aceleci davranmamalısınız.
13 4