3 Aydan 3 Yıla sekste neler değişiyor?

Zaman içinde ilişkimizde herşey değişiyor ama en büyük değişim yatak odamızda yaşanıyor! Bakalım seks hayatımız zamanla nasıl değişiyor!


Zamanla ilişkimizde birçok şey değişiyor. Ama en büyük değişimler yatak odamızda yaşanıyor. Geçen zamandan en çok çiftlerin seks hayatı etkileniyor.

İlişkinizin ilk zamanlarını düşünün... 3. ayınızda sevgilinizi öperken ne kadar heyecanlandığınızı düşünün. Bir de ilişkinizin 3. yılında sevgilinizle birbirinizi ne kadar iyi tanıdığınızı ve zaman içinde aranızda yarattığınız o özel bağı düşünün.

İşte 3 aydan 3 yıla bir çiftin seks hayatındaki değişimler!
9 1

İlişkinizin 3. ayında seks arzunuz karnınızda uçuşan kelebeklerle belirir.

3 yıl sonra seks arzusu kalbinizden gelir.

İlişkimizin 3. ayında eğer beni istiyorsa ben de onu istiyorum.

3 yılın sonunda eğer beni istiyorsa düşünüyorum, tereddüt ediyorum, heyecanı arttırıyorum… ve ben de onu istiyorum. Çünkü ben de seks yapmak istiyorum.

9 2

3 ay sonra; onun vücudunu düşünmek beni romantik bir şekilde heyecanlandırıyor.

3 yıl sonra; onun vücuduna dokunmak için sabırsızlanıyorum. Romantizm konusuna gelince, bunu sonra düşünürüz…

3 ay sonra seksi buluşma için hazırlık yaparken kendimi kontrol ediyorum. Epilasyon, tamam. Dişler fırçalandı, tamam. Makyaj yerinde, tamam. peki ne giysem? Jean.. yo hayır. Tabii ki elbise!

3 yıl sonra seksi buluşma için hazırlık yaparken iç çamaşırlarım yırtık mı diye kontrol ediyorum! Sevgilim sesleniyor ve hemen yatağa koşuyorum.
9 3

İlişkimizin 3. ayında seks yapmak istediğimi ona nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum. Ne söylesem beni anlar? Ön sevişmeyle başlayıp sonra seks yapmak istiyorum, daha sonra da romantik dokunuşlar…. Tabii önce ona isteğimi belli etmem gerekiyor.

İlişkimizin 3. yılında seks yapmak istediğim zaman partnerimin kalçasına hafifçe vuruyorum ve o tam olarak ne istediğimi çok iyi biliyor.

İlişkimizin 3. ayında sevgilim kıyafetlerimi yavaşça çıkarıyor. Üzerimdekileri tek tek soyarken aramızdaki duygu bağını hissedebiliyorum.

İlişkimizin 3. yılında sevgilim üzerimdekilieri çıkartmıyor, elbisem üzerimdeyken seks yapıyoruz.
9 4