3 Mayıs Günlük Burç Yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Yaşadığınız duygusal bunalımdan hiç ummadığınız kadar çabuk kurtulacaksınız. Ortak iş yaptığınız bir arkadaşınızla soğukluk yaşıyorsunuz. O, bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor. Daha ilgili, daha anlamaya yönelik bir yaklaşım sorunları çözecek. Gereksiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin.
13 1

Boğa: Aşk hayatınız dışarıdan sorunsuz gibi görünse de, yine problemleriniz var. Gerginlikten ne kadar uzaklaşmayı başarırsanız, mükemmel bir ikili olarak görülmeye devam edersiniz. İşinizle ilgili beklemediğiniz bir takım ufak tefek problemlerin yaratabileceği strese hazırlıklı olmalısınız.
13 2

İkizler: Partnerinize karşı düşündüklerinizi ifade etmekte başarılı olacağınız bir gün. Düşüncelerinizle duygularınız arasında denge kurmaya çalışın. İş hayatınızda istediğiniz, özlediğiniz hareketlenme yakında gerçekleşecek. Buna uygun olarak da mali sıkıntılarınız dağılıyor, bekleyin.
13 3

Yengeç: Yolunda gitmeyen ilişkinize bir hareketlilik getirmeniz gerekiyor. Sizin ilişkinizden memnun olmanıza karşın, partneriniz monotonluktan biraz dertli gibi. Bugünlerde ufak tefek tartışmalar ciddi hesaplaşmaların başlangıcı olabilir. Unutkanlıktan dolayı iş yerinde başınız ağrıyabilir.
13 4