3 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Bugün önlemci olmanızda fayda var. Karamsarlığa düşebilir ve ikili ilişkilerinizde zorlamalarla karşılaşabilirsiniz. 'Aşkta ben alırım, böyle olmalı' demeyin. Ona sevgisini istediği gibi gösterme fırsatı tanıyın. Kendi koşullarınızda diretmeyin.
13 1

Boğa: Özel hayatınızda yaşadığınız sorunlar, işinizi de olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli ilişki kurma çabanız olumlu sonuç getirecek. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Haksız yere endişelendiğinizi yakın bir zaman diliminde anlayacaksınız.
13 2

İkizler : Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız. Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir.Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz. Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz.
13 3

Yengeç: Hayatınızda maddi açıdan hiç beklemediğiniz köklü değişiklikler olacak. Yakınlarınızla her an haberleşmek tutkunuz yüzünden bu sabah elinize geçecek fatura sizi bayağı düşündürecek.Hayatınızda maddi açıdan hiç beklemediğiniz köklü değişiklikler olacak.
13 4