30 dakikalık egzersizle 2 kilo vermek

Günde 30 dakikalık sıkı bir egzersiz programıyla haftada 2 Kilo verme şansınız var...


Şimdi bahsedeceğimiz hareketler yalnızca yağ yakmanıza değil, aynı zamanda daha fit bir vücuda sahip olmanıza ve gün içerisinde kalori kaybederek kas yapmanıza da yardımcı olacaktır.

Fitness uzmanı Keli Roberts tek bölgeye odaklı olmayan egzersizler yaparak vücudunuzun daha fazla kalori yakacağını ve düzgün bir şekil alabileceğini belirtiyor. Bu yüzden her hareketin, vücudunuzun daha estetik bir şekil alması için tasarlandığını söylüyor. Böylelikle günlük faaliyetleri yapmak da daha kolaylaşıyor.

Yeni anneler, egzersizlere başlamadan önce mutlaka doktora danışmalı...

Eğer evinizde dumbell bulunmuyorsa 1 litrelik su şişelerini de kullanabilirsiniz. Haftalık düzenli olarak bu egzersizleri gerçekleştirdiğiniz takdirde ve gerekli besinleri aldığınızda iki kiloya kadar kilo vermeniz mümkün.

8 1

Ayaklarınızı omuz genişliğinde açın ve iki elinize birer dumbell alın. Sırtınızı öne doğru uzatarak , kalçanızı dışarı doğru çekerek öne doğru eğilin. Böylelikle karnınızı germiş olacaksınız. Daha sonra bir elinizdeki dumbell’ı yukarı kaldırırken diğerini diğer elinizi göbeğiniz hizasında aşağı indirin. Aynı işlemi diğer eliniz için de yapın. 1 set 8-15 defa olmak üzere 2-3 set tekrar edin.
8 2

Sol eliniz ve sol diziniz yere gelecek şekilde yan pozisyonda durun ve sağ bacağınızı gergin bir şekilde uzatın. Sırt kaslarınızı sıkarak sağ elinizdeki dumbell’ı kulak hizanızdan yukarı doğru kaldırın ve aşağı doğru indirin. Aynı egzersizi diğer eliniz için de yapın. 1 set 8-12 defa olmak üzere 2-3 set tekrar edin.
8 3

Ayaklarınız üzerinde eğilin. Sağ elinizde tuttuğunuz ağırlığı dirseğinizi bükerek omuzunuzdan aşağı doğru sarkıtın. Sol bacağınızı bir adım ileri atın ve sol dizinizi göğüs hizanızda bükün. Sağ ayağınız da sol ayağınızdan bir adım geride olacak şekilde tutun. Sağ elinizdeki ağırlığı omuzunuzdan aşağı sarkıtarak dizlerinizi aşağı ve yukarı doğru esnetin. Aynı egzersizi diğer el ve bacağınız için de yapın. 1 set 8-12 defa olmak üzere 2-3 set yapın.
8 4