30 Ekim günlük burç yorumları!

Merkür Kuzey Düğümde.İlişkilerimiz Geleceğimizi şekillendirebilir... Astrolog Demet Baltacı 30 Ekim burçlarını yorumluyor!


Bugün 30 Ekim Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Oğlak burcunda ilerleyen Ay sabah 05:02’de Akrep burcundaki Satürn ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. İş ve sorumluluklar ön planda olsa da Ay sabah ve öğle saatlerinde boşlukta olacağı için ilerlemekte zorlanabiliriz. Gereksiz hırslar ruhsal sıkıntı yaratabilir biraz gevşeyip, olayları akışına bırakmamız daha doğru olabilir.
15 1

Merkür Kuzey düğüm birleşimi ilişkiler, ortaklıklar ve hukuksal kavramlarda meşguliyetlerimizi arttırırken, kuracağımız ilişkiler ve alacağımız haberler yol gösterici de olabilir. Sorunlarımız için uzman kişilerle görüşmek, danışmanlık almak isteyebiliriz. İşlerimizle bağlantılı bir seyahat de gündeme gelebilir.

Öğleden sonra 15:53’de Ay Kova burcuna geçecek. Daha bağımsız, idealist ve yaratıcı enerjiler etkili olmaya başlayacak. Arkadaşlarımız ve grup faaliyetleri ön plana çıkabilir. İhtiyacımız olan yardım ve desteği arkadaşlarımızdan sağlayabiliriz.
15 2

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sabah saatlerinde ilgilenmeniz gereken günlük sorumluluklar, görevler sıkıcı ve yorucu olabilir. Ay’ın boşlukta olması işleri gerektiğinden fazla yavaşlatabilir. Akşam saatlerinde daha sosyal enerjilerin etkisiyle neşeniz yerine gelecektir. Tanışacağınız yeni ve ilginç bir kişi gününüze renk katabilir.
15 3
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Güneş ve Venüs ilişkiler evinizde size sosyal ve romantik fırsatlar vermeye devam ediyor. Sevdiğiniz kişiyle ilişkileriniz güçlenirken, geleceğiniz adına bazı yeni planlar yapabilirsiniz. Keyifli bir seyahate çıkmanız mümkün. Yalnızsanız her an özel yaşamınıza dahil edebileceğiniz bir kişi ile tanışabilirsiniz.
15 4