30 Eylül günlük burç yorumlarınız!

Astrolog Demet Baltacı 30 Eylül burçlarını sizler için yorumluyor! Yeni girişimler ve önemli kararlara dikkat...


Bugün 30 Eylül Salı...Mars günündeyiz…

Yay burcunda ilerleyen Ay güne iyimser ve girişken enerjiler veriyor. Yüksek öğrenim, yurtdışı bağlantılı işler ve hukuksal kavramlarda hızlı gelişmeler meydana gelebilir.

Ay sabah 06:30’da Aslan burcundaki Jüpiter ve Koç burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapacak, ardından boşluğa girecek. Heves ve coşkumuz çok yüksek olabileceği için değişik deneyimlere açık bir gündeyiz. Sabırsız ve cesur eylemler gerektiğinden fazla risk almamıza neden olabilir.

Ay gün boyu boşlukta olacağı içinde yeni girişimler ve önemli kararlar vermek için beklemek gerekebilir.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yurtdışında meydana gelen bir olaydan haberdar edilebilirsiniz. Bunun kendi iş yaşamınıza yapacağı etkiler üzerinde düşünüp, mümkün olan en büyük faydayı sağlama yollarını irdelemeniz mümkündür. Ay gün boyu boşlukta, planlarınızı uygulamaya koymak için biraz bekleyebilirsiniz.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Eşiniz, partneriniz veya en yakın arkadaşınıza bol zaman ayıracağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu kişinin çok beğendiği bir ürünü alıp sürpriz yapma düşüncesi de gün içindeki neşeli ortamı destekleyebilir.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün eşiniz ile olan ilişkinize yoğunlaşabilirsiniz. Kendisinin hoşlandığı faaliyetlere yönelmeniz mümkündür. Biraraya geldiğinizde seyahat ve tatil ile ilgili hayallerinizden bahsedebilir, ortak idealleriniz için plan yapabilirsiniz. Seyahat isteğinizi ertelemeden hemen harekete geçebilir, haftasonu için rezervasyon yaptırabilirsiniz.
14 4