30 Mart günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Aşk hayatınızdaki sorun, bütün hayatınızı da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli ilişki kurma çabanız beklediğiniz ölçüde olmasa da olumlu sonuç getirecek. İş hayatında başarılı ve zeki birisiniz. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz.
13 1

Boğa: Sevdiğinizle ilgili endişeleriniz var. Kuruntularınızı yansıtmaktan kaçının. Gelişmeleri beklemelisiniz. Yeni tanıştığınız kişilere karşı tedbirli davranmalı, hemen samimi olup sırlarınızı anlatmayın. Dostlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Yeni ve reddetmesi güç iş tekliflerine hazır olun.
13 2

İkizler: Bugün yaratıcılığınız tetiklendiği için bunu çok rahatlıkla başarabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili belirlediğiniz hedefler arasından ulaşılmazları bir an önce çıkartmalısınız. Önümüzdeki günlerde ilgi çekici görüşmeler, daha hayata uygun yönelimleri getirebilir. Ayaklarınızı üşütmeyin.
13 3

Yengeç: Bugünlerde aşırı duygusallıklar yanlış anlaşılmanıza neden oluyor. Kendinizi daha iyi anlatan davranışlar içine girmelisiniz. İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir. Bir teklif alabilirsiniz. Uzun zamandan beri sahip olmak isteyip de şimdiye kadar alamadığınız bir şey varsa bugün ona kavuşabilirsiniz.
13 4