30 Mayıs günlük burç yorumları

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor


Koç: Mevcut tavırlarınızla bunun böyle olmadığını anlatmalısınız. Yoğun bir çalışma dönemi içine girdiniz. İçinizden gelen ses kulak verin ve sağduyunuza güvenin, sizi başarıya götüreceği muhakkak. Umudunuzu bağladığınız bir paranın gelmesi gecikebilir. Gece yorgunluklarına dikkat etmelisiniz.
13 1

Boğa: Özel hayatınızda uyumlu, dengeli,ilişkinizi geliştirmenizi ve sahip olduğunuz beraberliği yarınlara taşımanızı kolaylaştıracak. İş hayatınızda yeni olanaklar ve imkanlar var. İşinizde, üstünüz konumunda olan bazı kimselerin desteğini ve beğenilerini kazanarak önemli aşamalar kaydedebilirsiniz.
13 2

İkizler: Sevgilinizle ilgili öğreneceğiniz bazı sırlar nedeniyle karamsarlığa kapılabilirsiniz. İşin aslını öğrenmeden tepki vermeyin. Fakat az kaldı, yakında onunla bağlarınızı kopartacaksınız. Performansınızı korumaya devam ederseniz, iş ortamında keyifli saatler yaşayacaksınız.
13 3

Yengeç: Aşk yaşamınızda bugünlerde seçeceğiniz yolda hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz. İş yaşamınızda her zamankinden daha fazla emek harcamak, daha konsantre bir şekilde çalışmak durumunda olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz.
13 4