30 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Para harcama isteği içinizde iyice kabardı. Bir yandan da tasarruf yapmak istiyor ve harcamalarınızı frenliyorsunuz. Özel yaşamınızdaki sorunlar, beraberinde stres ve yorgunluk getiriyor. Kendinize vakit ayırmaya başlamanın tam zamanı. Zevkli uğraşlar sizi dinlendirebilir. İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var.
13 1

Boğa: Hayatın iyimserlik getiren yanları yerini sorumluluklara bırakıyor. Günlük rutinlerinizi ele almak, iş ortamında uyum yaratmak adına yoğun bir tempoya girdiniz.Sevdiklerinizin yakınlığını, yardımını göreceksiniz. Problemli bir ilişkinize yeniden dönüp bakarsanız, sürekli sorun üreten ilişkilerde ayrıntılarla uğraşarak bir yere varılamayacağını göreceksiniz.
13 2

İkizler: Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor, çok çeşitlilikler sergileyebiliyorsunuz.Rekabetin, çekişmenin de bir inceliği olduğunu düşünüyor, tersi davranışlara tepkimeci davranıyorsunuz. İnsanı rahatsız eden fırsatçılıkları iş dünyasının kurallarından sayamıyorsunuz.
13 3

Yengeç: Bugün her şey yolunda. Olması gerekenler olmaları gereken zamanda gerçekleşecek. İçinizde göz ardı edemeyeceğiniz bir heyecan var. Bugünlerdeki iş temponuz sizi şimdiden silkelemeye başladı. Her şeyi yeterince önemsiyor, ama sağlığınızı biraz gözden kaçırıyorsunuz.
13 4