30'lu yaşlarda erkeklerin seks istekleri!

Erkeklerin seks istekleri yaşlarına göre değişiyor... İşte 30'lu yaşlar ve seks hayatındaki değişimler!


Kadınların sekste kendilerini keşfettikleri yaş olan 30'lu yaşlarda erkeklerin de seks isteklerinde bir takım değişiklikler oluyor.

Beverly Hills Center for Sexual Medicine direktörü Dr. Uri Peles, 30'lu yaşların hormonal olarak hem kadınlar hem de erkekler için mükemmel bir zaman olduğunu belirtiyor.

Bu dönemde erkeklerin hormon seviyeleri, cinsel hayatlarını aktif kılacak seviyede olsa da asla 20'li yaşlardaki seks açlığını hissetmezler.

Erkeklerin seks heyecanındaki gözle görülen bu değişim erken boşalma problemlerini de arkasında bırakıyor.

İşte 30'lu yaşlarda erkeklerin seks hayatında meydana gelen değişimler!
7 1

"Great Sex For Moms" kitabının yazarı Raskin, 30'lu yaşlarda kadınların kendiilerine, vücutlarına, partnerlerine , cinselliklerine daha çok güvendiğini ve sekste nelerden hoşlandığını söylemekten çekinmediğini böylece daha fazla orgazm olduğunu anlatıyor.

Sancılı geçen 20'li yaşların sonunda hem kadınlar hem de erkekler, şehvet sarhoşluğunu üzerlerinden atıyor ve Fisher'ın sekste uzlaşma aşaması adını verdiği döneme giriyor.

Çiftlerin birbirlerine karşı yakınlık ve sevgi duyduğu bu dönemde birlik duygusu ve ilişkide sakinlik yoğundur. Fisher, bu dönemde çiftlerin arasındaki sevgi bağının, zihinde bulunan ve insanlara kendilerini mutlu hissettiren oksitosin ve vasopresin hormonlarını salgılamaya yardımcı olduğunu söylüyor.
7 2

Tabii ki, 30'lu yaşlarınızda çocuklarla ilgilenmek, kariyer peşinde koşmak gibi sizi son derece meşgul edecek şeylerle çevrili oluyorsunuz. Bu da hayatınızda sekse daha az yer olması anlamına geliyor.

Bu yoğunluk seks hayatınıza engel değil! Seksi gerçekten içten ve erotik yapan şey yoğun programınıza rağmen partnerinizle birlikte olabileceğiniz boş bir vakit bulabilmektir.

Ön sevişmeyi tüm güne yayarak ya da hızlıca, ayaküstü seks yaparak partnerinizle birlikte cinselliğin hayatınızdaki yerini koruyabilirsiniz.
7 3

Çok yorgun olduğunuz akşamlarda duyularınıza yönelin.
İşten eve geldiğinizde üstünüzü değiştirirken partnerinizin sizi izlemesini sağlayın.

Hafifçe elinizde çay, kahve ya da başka bir içecekten yudumlar alın. Daha sonra iç çamaşırlarınızla kaldığınızda partnerinize masumca yaklaşıp öpün.

Partnerinizin boynunu öperek göğsüne doğru yönelin ve onunda üstündeki kıyafetleri çıkarmasını isteyin.

Seks ve İlişki uzmanı Peles, duyuları harekete geçirmenin yatak odasındaki soğuk havayı dağıtan en etkili şey olduğunu söylüyor.
7 4