31 Ekim günlük burç yorumları!

Ay Güneş Karesi ile Kararlarımızı Gözden Geçirebiliriz...Astrolog Demet Baltacı 31 Ekim günlük burçları yorumluyor!


Bugün 31 Ekim Cuma..Venüs günündeyiz…
Kova burcunda ilerleyen Ay İlk dördün fazında… Sosyal ve toplumsal kavramlar ön plana çıkarken, bireysel hedefler yerine grup çalışmaları ile ilgilenebiliriz. Yeniay döneminde ortaya çıkan fikir ve eylemler bugün bazı sonuçlar doğurabilir ve farkındalıklar ortaya çıkarabilir.

Amaçlarımız doğrultusunda daha kararlı hareket edebileceğimiz gibi, yön değişiklikleri de yapabiliriz. Kişisel istek ve hırslarımız ile toplumun ve ait olduğumuz grubun menfaatleri arasında ikilemler yaşamamız mümkün.
15 1

Bu nedenle günün ilk yarısında özel ve sosyal ilişkilerimizde bazı gerginlikler meydana gelebilir. İdealist ve sosyla enerjiler kişisel hırslarımızı frenleyebilir.

Akşam saatlerinde Kova burcundaki Ay, Terazi burcundaki Merkür ve Kuzey düğüm ile üçgen açı yapacak. İletişim yönümüz güçlenirken, olaylara objektif ve tarafsız yaklaşabilir, orjinal ve yaratıcı fikirler üretebiliriz. Özel ve sosyal yaşamımızda kuracağımız ilişkiler hedeflerimiz doğrultusunda bize yardımcı olabilir.
15 2
KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sosyal yaşamınızın canlanacağı bir gündesiniz. Kendinizi birden kalabalıklar içerisinde bulursanız şaşırmayın. Alacağınız davetleri reddetmeyin ve etkilerin tadını çıkarın. İlginç kişilerle tanışabilirsiniz ve bunlar aniden romantik bir boyuta da taşınabilir.
15 3
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ailenin içerisinde önemli bir konuyu görüşmek üzere toplantı yapabilirsiniz. Konuşmalar ailedeki yaşlı üyeler, mülk ve miras ile ilgili kavramlar üzerine yoğunlaşabilir. İletişim rahat akacağı için birbirinizi anlamanızve ortak karar vermeniz kolay olabilir.
15 4