31 Mart günlük burç yorumları

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatıyorsunuz. Aşkta gerçekçi olma zamanınız geldi. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçmanız sorun yaratıyor. İşinizle ilgili ümit bağladığınız bir girişime gösterdiğiniz çabalar ödül bulacak.
13 1

Boğa: İlişkinizi geliştirmek adına yaptığınız her şeye rağmen, istediğiniz noktaya ulaşamamış olmanın çaresizliği, sizi yeni ama belirsiz bir yöne doğru hareket etmek zorunda bırakabilir. İşinizle ilgili artık pozitif düşünmelisiniz. Yaşadığınız değerli tecrübeleri birbirine bağlayarak buna göre hareket edin.
13 2

İkizler: Bugün yaratıcılığınız tetiklendiği için bunu çok rahatlıkla başarabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili belirlediğiniz hedefler arasından ulaşılmazları bir an önce çıkartmalısınız. Önümüzdeki günlerde ilgi çekici görüşmeler, daha hayata uygun yönelimleri getirebilir. Ayaklarınızı üşütmeyin.
13 3

Yengeç: Bu kişi ile yakınlaşmak sizi son derece heyecanlandırıyor. Yeniden aşık olabilirsiniz. Belki de bu ilişki uzun süreli bir beraberliğin habercisidir. Bugün işinizi ilgilendiren ayrıntıların üzerinde durmanız, hem de verdiğiniz kararlarda ısrarcı olmanız sizin açınızdan fayda getirebilir.
13 4